Federacion έγραψε:γκουχ, μουχ
ανιμπαντι outhere?
(ανυπόμονος σαμουράι με μίσος ταξικό δεν επιστρέφει windows και θέλει να λύσει προβλήματα στα κομμουνιστικα linux για να κρατήσει τις αρχές του καθαρές-βοηθάτε ωρε αδέρφια!)
Καλησπέρα και καλώς ήρθες στο forum.
Mπορείς να ξεκινήσεις διαβάζοντας τις
οδηγίες προς νεοεισερχόμενους στο forum. Eπίσης, σημαντικό είναι να φτιάξεις την υπογραφή σου με τα χαρακτηριστικά του συστήματός σου, ακολουθώντας τα βήματα αυτού του
οδηγού, προκειμένου κάποιος να μπορεί να σε βοηθήσει αποτελεσματικά αν αντιμετωπίζεις κάποιο πρόβλημα.
Federacion έγραψε:Λοιπόν έχω τα 12.04 και τα έχω περάσει 4 μέρες. Να τα αναβαθμίσω σε 12.10; Πώς γίνεται αυτό εύκολα;
Το θέμα δεν είναι να γίνει εύκολα, αλλά να γίνει σωστά. Τα προβλήματα που δημιουργούνται στις αναβαθμίσεις, οφείλονται κυρίως σε αλλαγές των default ρυρμίσεων του συστήματος και όποια παραμετροποίηση έχει γίνει σε αυτό.
Για την αναβάθμιση, μπορείς να κοιτάξεις
εδώ.
Federacion έγραψε:Επίσης δεν ανοίγει κανένα πρόγραμμα που κατεβάζω από 3rd party πχ μου βγάζει το εξής μήνυμα: Αδυναμία ανοίγματος αρχείου «/home/federacion/Λήψεις/downverter-32 (1).deb»
Διέγραψέ το και κατέβασέ το ξανά μήπως δεν έγινε σωστά η λήψη. Αν το πρόβλημα συνεχιστεί, μπορείς να ανοίξεις νέο νήμα για αυτό.
Γενικά αυτό το νήμα δεν είναι το κατάλληλο για τέτοιου είδους συζητήσεις γιατί είμαστε εκτός θέματος.