Δημοσιεύτηκε: 18 Δεκ 2012, 22:08
από dgtfeargr
fkol k4 έγραψε:
dgtfeargr έγραψε:Ναι αλλά σε ένα φορουμ για τη μαγειρική θα το ανέφερες, ειδικά αν έβλεπες ότι επειδή ο καλύτερος μάγειρας τη χρησιμοποιεί ως βάση στη μαγειρική του πολλοί αλλάζουν μάγειρα και κουζίνα...

Εδώ δεν είναι φόρουμ γενικά για τη μαγειρική, αλλά για το μαγαζί του συγκεκριμένου μάγειρα. Αν δεν είσαι πελάτης, τότε καταλαβαίνεις πως η συνεχής γκρίνια (και δεν αναφέρομαι μόνο σε εσένα) είναι ενοχλητική γι αυτούς που όντως παραμένουν κατά βάσην ευχαριστημένοι πελάτες.
Εξάλλου, η δουλειά των πελατών-καταναλωτών-αποδεκτών των εξελίξεων δεν είναι ούτε αυτή της γκρίνιας, ούτε αυτή των υποδείξεων, αλλά αυτή της αποδοχής ή της απόρριψης.

Εν ολίγοις αυτό που θέλω να πω (με όχι μόνο εσένα για αποδέκτη), είναι «Εντάξει, το καταλάβαμε πως δεν σας αρέσει το Unity, το εμπεδώσαμε πως το σιχαίνεστε. Επειδή όμως δεν το φτιάχνει το φόρουμ, μήπως να ζαλίζατε αυτόν που το φτιάχνει και όχι εμάς που το χρησιμοποιούμε; Άσε που από ένα σημείο και έπειτα γίνεται και προσβλητικό προς τους υπολοίπους, δηλαδή όσοι το χρησιμοποιούμε και δεν έχουμε πρόβλημα τι είμαστε, ηλίθιοι;»

Είμαι ""πελάτης"" των ubuntu από το 2007 τότε που Ubuntu & Gnome πηγαίνανε μαζί... μέχρι και σήμερα με τη μικρή διαφορά ότι χρησιμοποιώ gnome shell και αυτό φυσικά και δεν με κάνει "λιγότερο" χρήστη των ubuntu και αν είναι δυνατόν το unity να θεωρείτε το σημαντικότερο ή μεγαλύτερο κομμάτι του τεράστιου κόσμου του ubuntu. Και εγώ προσωπικά δεν θεωρώ παράξενο κάποιος να χρησιμοποιεί unity απλά σαν γενική εικόνα το unity απογοήτευσε και έδιωξε πάρα πολύ κόσμο από τον θαυμαστό κόσμο του ubuntu όχι μόνο για λόγους εμφάνισης.

Τέλος πάντων συμφωνώ με τους προλαλήσαντες από πάνω απλά το μόνο που θέλω να γίνει κατανοητό είναι ότι όποιος "απαρνείται" το unity (με official τρόπο) δεν σημαίνει ότι απαρνείται και το ubuntu, αν είναι δυνατόν. Εξάλλου αυτό είναι ένα από τα θετικά του Ελ.λογισμικού οι πολλές επιλογές και όχι οι αναγκαστικές επιλογές.
Ίσως έγινα λίγο (όχι πολύ) κουραστικός για αυτό το θέμα απλά είναι κρίμα & άδικο το ubuntu να χάνει κόσμο λόγω αυτού του περιβάλλοντος και να πλαγιοκοπείτε από άλλες διανομές
Φιλικά πάντα..