Δημοσιεύτηκε: 10 Μαρ 2013, 12:20
Off topic:
Μάλλον δεν κατάλαβες σωστά (ή εναλακτικά κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις).
Το "ανούσιο" σχόλιο μου αφορούσε τον χαρακτηρισμό πού δίνεις στο πρόγραμμα που προτείνεις: "free"
Από την στιγμή που ο κώδικας του προγράμματος δεν είναι δημοσιευμένος (τουλάχιστον εγώ δεν τον βρήκα)
υπό GPL άδεια, και εσύ το χαρακτηρίζεις "free" ,εγώ κάνω το αυτονόητο,
να διευκρινίσω ότι πρόκειται περί κλειστού λογισμικού, κάτι που αποτελεί κανόνα σ`αυτήν εδώ την κοινότητα
και εσύ ακολούθως χαρακτηρίζεις την διευκρίνισή μου αυτή "ανούσια".
Άρα συμπερασματικά 'ανούσια' βρίσκεις και την διαφορά ανάμεσα σε κλειστό λογισμικό και ΕΛ/ΛΑΚ,
γιατί σε περίπτωση που εκ παραδρομής δεν το είχες αναφέρει στην αρχική σου δημοσίευση
αντί να χαρακτηρίσεις "ανούσια" την δική μου θα μπορούσες απλά να παραδεχτείς ότι ξέχασες να το αναφέρεις και ότι με το "free" εννοούσες τζάμπα.
Φιλικά
Θανάσης Π.
(έτσι υπογράφω το σύνολο σχεδόν των δημοσιεύσεων μου)
sofokles5 έγραψε:Ισως να μη το κατάλαβα σωστά αυτό που ήθελε να πει, αλλά το "Δηλαδή η διαφορά ανάμεσα σε κλειστό λογισμικό και ΕΛ/ΛΑΚ είναι ανούσια;" ενισχύει την εντύπωση μου οτι το κατάλαβα σωστά.
Μάλλον δεν κατάλαβες σωστά (ή εναλακτικά κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις).
Το "ανούσιο" σχόλιο μου αφορούσε τον χαρακτηρισμό πού δίνεις στο πρόγραμμα που προτείνεις: "free"
έγραψε:"Είναι free όπως λέμε τζάμπα, αλλά δεν είναι free = ελευθερία.
Δεν είναι ΕΛ/ΛΑΚ. Το πρόγραμμα είναι κλειστό για windows και εγκαθίσταται με setup.exe"
Από την στιγμή που ο κώδικας του προγράμματος δεν είναι δημοσιευμένος (τουλάχιστον εγώ δεν τον βρήκα)
υπό GPL άδεια, και εσύ το χαρακτηρίζεις "free" ,εγώ κάνω το αυτονόητο,
να διευκρινίσω ότι πρόκειται περί κλειστού λογισμικού, κάτι που αποτελεί κανόνα σ`αυτήν εδώ την κοινότητα
και εσύ ακολούθως χαρακτηρίζεις την διευκρίνισή μου αυτή "ανούσια".
Άρα συμπερασματικά 'ανούσια' βρίσκεις και την διαφορά ανάμεσα σε κλειστό λογισμικό και ΕΛ/ΛΑΚ,
γιατί σε περίπτωση που εκ παραδρομής δεν το είχες αναφέρει στην αρχική σου δημοσίευση
αντί να χαρακτηρίσεις "ανούσια" την δική μου θα μπορούσες απλά να παραδεχτείς ότι ξέχασες να το αναφέρεις και ότι με το "free" εννοούσες τζάμπα.
Φιλικά
Θανάσης Π.
(έτσι υπογράφω το σύνολο σχεδόν των δημοσιεύσεων μου)