Δημοσιεύτηκε: 10 Αύγ 2013, 21:00
fkol k4 έγραψε:Και επειδή αναφέρεις και το blog σου, παρατήρησα στο κάτω μέρος την εξής σημείωση:
Τα βίντεο με τις οδηγίες που βρίσκονται στο blog αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία και απαγορεύεται να χρησιμοποιηθούν από άλλους χωρίς την γραπτή συγκατάθεσή μου.
Δεν με αφορά βέβαια, αλλά αν για ένα απλό βίντεο how-to έχεις αυτή τη νοοτροπία (πχ εγώ απαγορεύεται να βάλω το βίντεό σου για το VMware στο φόρουμ για να απαντήσω αν κάποιος με ρωτήσει πως να το βάλει), έχεις χάσει κάθε νόημα περί ελεύθερου λογισμικού. Η γνώση είναι για να μοιράζεται ελεύθερα.
Άσε τις δικαιολογίες το blog δεν είναι πρώτα πρώτα αποκλειστικά για ubuntu το έχω φτιάξει πριν ασχοληθώ με το ubuntu και τρίτον αυτό που γράφω το γράφω επειδή κάποιοι έχουν το συνήθειο να κλέβουν ποστ και βίντεο και να τα παρουσιάζουν σαν δικά τους στα blog τους και το έχω δει αυτό.
Άν ο σκοπός σου ήταν να βάλεις κάποιο βίντεο στο φόρουμ για ενημέρωση κάποιου δεν θα με πείραζε.
Αλλά υπάρχουν άλλοι που τα μαζεύουν από πέρα δώθε στον blog τους με σκοπό όχι την ενημέρωση αλλά να προσεκλύουν κόσμο να βλέπει και τις διαφημίσεις που έχουν στο blog τους και να βγάζουν φράγκα.