Δημοσιεύτηκε: 10 Αύγ 2013, 21:12
Το πραγματικό όνομα του καθενός ειδικά στο διαδίκτυο δεν έχει καμία απολύτως αξία, δεν είμαστε αστυνομικοί στο φόρουμ, είσαι ό,τι κάνεις και λες άσχετα με τιο το γράφει η ταυτότητά σου.
Εξάλλου, ακόμα και να δηλώνεις κάποιο όνομα δεν υπάρχει τρόπος να το εξακριβώσει κάποιος.
Εν πάσει περιπτώσει, πολλών τα πραγματικά ονόματα εδώ πολύ εύκολο να τα δεις, συμπεριλαμβανομένου του δικού μου και του evolgen, που δεν είναι «δήθεν» συντονιστής, αλλά εκλεγμένος συντονιστής από τα υπόλοιπα μέλη του φόρουμ, ακριβώς γιατί έχει δείξει άψογη συμπεριφορά και δεν έχει τσακωθεί ποτέ με κανέναν.
Και ναι, εσύ φταις που έβρισες, η μεταφορά ενός ποστ δηλαδή είναι αρκετός λόγος για να βρίσεις κάποιον; Ρώτα με ένα μήνυμα.
Φαντάζομαι αν σε καθυστερήσει κανένας στο φανάρι, βγάζεις όπλο;
Σιγά τον αγώνα, όλοι εδώ μέσα το έχουμε κάνει αυτό, όλοι Windows είχαμε κάποτε.
Και οι περισσότεροι από εμάς ότι προσπαθήσαμε να δώσουμε πίσω, το δώσαμε ελεύθερα σε όλους χωρίς να απαιτούμε γραπτή αίτηση.
Γι αυτό και όλο το περιεχόμενον του forum αυτού, μπορείς ελεύθερα να το αναδημοσιεύσεις οπουδήποτε και με τις αλλαγές που κρίνεις, ώστε να προωθήσεις τη γνώση και πέρα από το φόρουμ αυτό αν θέλεις.
Εξάλλου, ακόμα και να δηλώνεις κάποιο όνομα δεν υπάρχει τρόπος να το εξακριβώσει κάποιος.
Εν πάσει περιπτώσει, πολλών τα πραγματικά ονόματα εδώ πολύ εύκολο να τα δεις, συμπεριλαμβανομένου του δικού μου και του evolgen, που δεν είναι «δήθεν» συντονιστής, αλλά εκλεγμένος συντονιστής από τα υπόλοιπα μέλη του φόρουμ, ακριβώς γιατί έχει δείξει άψογη συμπεριφορά και δεν έχει τσακωθεί ποτέ με κανέναν.
Και ναι, εσύ φταις που έβρισες, η μεταφορά ενός ποστ δηλαδή είναι αρκετός λόγος για να βρίσεις κάποιον; Ρώτα με ένα μήνυμα.
Φαντάζομαι αν σε καθυστερήσει κανένας στο φανάρι, βγάζεις όπλο;
ermis2014 έγραψε:Όταν εγώ παλεύω ένα ολόκληρο μήνα με ένα εντελώς άγνωστο λειτουργικό και πολύ δύσκολο έχοντας αντιμετωπίσει ένα κάρο δυσκολίες μέχρι να φτάσω στην τελική εγκατάσταση με όλα τα προγράμματα που θέλω και βάζω το βίντεο και στο φόρουμ του υποτίθεται υποστηρίζει αυτό το λειτουργικό προτρέποντας αυτούς που το βλέπουν να το βάλουν
Σιγά τον αγώνα, όλοι εδώ μέσα το έχουμε κάνει αυτό, όλοι Windows είχαμε κάποτε.
Και οι περισσότεροι από εμάς ότι προσπαθήσαμε να δώσουμε πίσω, το δώσαμε ελεύθερα σε όλους χωρίς να απαιτούμε γραπτή αίτηση.
Γι αυτό και όλο το περιεχόμενον του forum αυτού, μπορείς ελεύθερα να το αναδημοσιεύσεις οπουδήποτε και με τις αλλαγές που κρίνεις, ώστε να προωθήσεις τη γνώση και πέρα από το φόρουμ αυτό αν θέλεις.