Δημοσιεύτηκε: 05 Δεκ 2010, 12:39
από s.dalas
yiannis66 έγραψε:Πολύ καλή ιδέα,συμφωνώ και μια ιδέα θα ήτανε να μην μετράνε η ερωτήσης -απορίες αλλα μόνο σωστές απαντήσεις -οδηγειές κ.τ.λ
Ας το συζητήσουν η συντονιστές γιατί κάτι ανάλογο έχω προσέξει στοhttp://ubuntuforums.org/index.php

Πού έχει το .org αξιολόγηση ?? Είμαι και εκεί μέλος αλλά δεν έχω προσέξει κάτι τέτοιο...

Εγώ πιστεύω πως η καθοδήγηση που δίνεται απο κάποιον εδώ σπάνια είναι λάθος... Δεν πέρνει δηλαδή το θάρρος να απαντήσει κάποιος που δεν έχει ιδέα. Θα πει κάτι σχετικό... Όσο για τα παραπάνω προβλήματα μπορεί να έχει παρατηρηθεί απο νεους χρήστες που προτάσσουν σε άλλους το ndiswrapper ας πούμε το οποίο πλεον είναι απαραίτητο σε πολύ σπάνιες περιπτώσεις...

Θα συμφωνήσω με το Μάκη στο θέμα του post count και θα προσθέσω και άλλη μια κατηγορία. Αυτή με μεγάλο post count αλλά με πολύ μικρές γνώσεις που μερικές φορές παραπέμπουν και αλλού... Όπως και να έχει το post count όμως είναι ένας δήκτης εμπειρίας. Ένας είπα και όχι ο απόλυτος!

Πολύ σωστή και η παρατήρηση του kziazy για την επεξήγηση των εντολών όποτε χρειαστεί να τις δώσει κάποιος χρήστης. Απλά όταν κάποιος έχει μισή μια ώρα και θέλει να βοηθήσει όσους περισσότερους μπορεί, τότε τα απλά για αυτόν τα μεταφέρει έτσι ώστε να μη χάνει χρόνο.

Το θέμα του κάρματος θα το αφήσω στους συντονιστές.

Φιλικά,
Στέλιος Ν.