Δημοσιεύτηκε: 23 Φεβ 2011, 20:16
από kzlazy
Αντιγράφω από άλλο post (sorry που παραπέμπω στον εαυτό μου αλλά μια που ο προβληματισμός υπάρχει, να βάλω κι εγώ το λιθαράκι μου) :
έγραψε:
Re: 7000 τα μέλη του forum!

Δημοσίευσηαπό kzlazy » 16 Ιαν 2011, 08:25
...
Εμένα μου έκανε εντύπωση, φυλλομετρώντας τις σελίδες έτσι όπως είναι (με σειρά χρονολογίας εγγραφής) ότι πάρα πολλών μελών από τα πολύ παλιά (ουσιαστικά τα πρώτα) οι δημοσιεύσεις είναι ... 0 ! Δηλαδή ενώ πολλά μέλη εγγράφηκαν σχεδόν αμέσως με την έναρξη του φόρουμ, δεν έγραψαν ποτέ.

Υπήρξαν και περιπτώσεις βέβαια μελών που εμφανίστηκαν κάποια στιγμή, έκαναν πολλές δημοσιεύσεις έντονα για κάποιο διάστημα (κάποιοι και τετραψήφιες σε αριθμό), και μετά εξαφανίστηκαν μυστηριωδώς. Φυσικά, δεν μπορεί κανείς να γράφει συνεχώς, κάποια στιγμή έρχεται ένας κορεσμός, αλλά από το ζενίθ στο τίποτα, είναι μια απόσταση, ειδικά επειδή δεν πιστεύω πραγματικά ότι άλλαξε κανείς λογισμικό...

O prov83 έβαλε το ερώτημα για το πρώτο. Το ερώτημα για τη δεύτερη παράγραφο όμως πως εξηγείται; Δηλαδή, εντάξει αυτοί που δεν έγραψαν ποτέ τίποτα, αλλά που πήγαν κάτι μέλη με τετραψήφιο αριθμό δημοσιεύσεων (όλοι έχουμε κατά νου εξαφανισμένα μέλη που κάποτε άνοιγαν και δέκα θέματα τη μέρα).