Δημοσιεύτηκε: 23 Φεβ 2011, 23:36
Atlantios έγραψε:Κάποια στιγμή διάβασα από έναν συντονιστή δεν θυμάμαι το nick του μια παρατήρηση που έκανε σε κάποιον που είχε γράψει κάτι ανορθόγραφα, να χρησιμοποιεί ορθογράφο
άν καί τά πράγματα δυστυχώς είναι τραγικά, http://www.vlioras.gr/Philologia/Composition/Analfabitismos.htm
νομίζω ότι καταλαβαίνω σέ ποιό post αναφέρεσαι καί θα διαφωνήσω μαζί σου γιατί πιστεύω ότι δέν ανήκει στήν παραπάνω κατηγορία,
καί υπάρχουν πραγματικά περιπτώσεις όπου καταλαβαίνεις τί ακριβώς ζητά ο ενδιαφερόμενος μετά από αρκετές ερωτήσεις-απαντήσεις,
χωρίς να τίθεται θέμα αναλφαβητισμού ή μαθησιακών δυσκολιών (τουλάχιστον ορατών).
Atlantios έγραψε: Καταλαβαίνετε ότι τέτοια σχόλια από μόνο τους λειτουργούν αποτρεπτικά για μεγάλη μερίδα ανθρώπων που θα ήθελαν να γράψουν κάτι άλλα φοβούνται την αρνητική κρητική.
καί εδώ θα διαφωνήσω, καθημερινά ανεβαίνουν πολλά ανορθόγραφα post, όπως καί κάποια όπου διαφαίνεται δυσχέρεια έκφρασης, καί νομίζω ότι η κοινότητα τά καταφέρνει πολύ καλά σ`αυτόν τον τομέα
Atlantios έγραψε:Επειδή η δουλειά μου είναι τέτοια που καθημερινά συναναστρέφομαι με ανθρώπους όλων των κοινωνικών στρωμάτων και μορφωτικών επιπέδων έχω βρει τεχνικές επικοινωνίας μαζί τους. Βασικά ο "μη μορφωμένος" δεν σημαίνει ότι είναι βλάκας και δεν έχει άποψη και σωστή κρίση, απλά δεν μπορεί να την εκφράσει σωστά.
Συμφωνούμε απόλυτα!
έχω τήν ίδια επαγγελματική εμπειρία.
Atlantios έγραψε:Τους χρειαζόμαστε;
σαφώς καί τούς χρειαζόμαστε
ιδιαίτερα λόγω τής δυσκολίας τής επάφής τους με το ΕΛ/ΛΑΚ, θεωρώ διπλό το κέρδος άν κατακτηθεί αυτό το κομμάτι τού πληθυσμού
Φιλικά
Θανάσης Π.