Δημοσιεύτηκε: 04 Σεπ 2011, 09:30
από ALdaperan
Για τη νέα ενότητα που αναφέρεις , Απο ότι κατάλαβα θα είναι σαν μια ενότητα αποκλειστικά για αρχάριους (;) . Ποιός σου είπε εσένα ότι ο αρχάριος θα ξέρει ότι πρέπει να ποστάρει μόνο σε εκείνη την ενότητα ;
Έχω την εντύπωση ότι το αναφέρεις αυτό για να μείνει το υπόλοιπο φόρουμ "καθαρό" με οδηγούς αλλά και συζητήσεις ή επιλύσεις προβλημάτων που πληρούν όλες τις προδιαγραφές (σωστή ερώτηση , απαντήσεις και τελική επίλυση του προβλήματος )
Προσωπικά δε βρίσκω το λόγο να γίνει αυτή η επιπλέον ενότητα που αναφέρεις , περισσότερο νομίζω θα περιπλέξει τα πράγματα . Αν κάτι δεν πληρεί τις προδιαγραφές ή δεν έχει σωστό τίτλο ή είναι greeklish κλπ κλπ επεμβαίνουμε οι συντονιστές και το διορθώνουμε !! Επίσης αν κάτι είναι spamm πάει στα σκουπίδια κλπ

α)Έπειτα για την υπογραφή νομίζω είναι καλό να υπάρχει. Στην υπογραφή βάζουμε το μηχάνημα που χρησιμοποιούμε καθημερινά ως επι το πλείστον . Αν παρατηρήσεις μερικοί έχουν στην υπογραφή τους περισσότερα απο ένα μηχανήματα . Η υπογραφή βοηθάει μερικές φορές να δίνονται απαντήσεις χωρίς να γίνονται περιττά ποστς μόνο και μόνο για να ρωτήσουμε τι κάρτα γραφικών έχει ή λειτουργικό κλπ κλπ . Παρ'όλα αυτά δεν σε υποχρεώνει κανείς να βάλεις την υπογραφή σου με το μηχάνημα σου . Απλά αν το κάνεις εσένα ίσως θα διευκολύνει στο μέλλον αν έχεις κάποιο πρόβλημα . Έπειτα με το script πλέον η υπογραφή είναι υπόθεση 2 δευτερολέπτων και αμέσως τα στέλνει στο φόρουμ . Δεν είναι τίποτα το χρονοβόρο .
Αν κάποιος έχει πρόβλημα σε μηχάνημα που δεν είναι της υπογραφής του μπορεί πάλι με το σκρίπτ να μας δώσει τα χαρακτηριστικά του Εικόνα

β)Οι τομέις Hardware είναι έτσι για να φαίνονται με τη μια στον μέσο χρήστη . Δε γίνεται να κάνεις συγχώνευση για παράδειγμα το "Κάρτες Γραφικών / Εικόνα" με το "Κάρτες Δικτύου (Ethernet, WiFi, Bluetooth) / Internet " ή οποιοδήποτε αλλο . Ειναι ανεξάρτητα κομμάτια . Επειτα αν τα βάλεις σαν υποενότητες απλά θα έχεις καταφέρει να δημιουργησεις μια ενότητα που μέσα της θα έχει τα πάντα όλα αχταρμά ανακατεμένα . Εγω πιστεύω ότι είναι καλά έτσι όπως είναι . Αυτό που θα πρότεινα εγω είναι να γίνει συγχώνευση κάποιων ίσως ενοτήτων στο Timeout (πχ το "περι ανέμων" με το "Put the FUN back " ) για να μικρύνει το μέγεθος του φόρουμ

γ)Σε αυτό συμφωνώ απολύτως , αλλά δε νομίζω ότι έχει ποτέ αποπάρει κανείς κανένα νέο εδώ μέσα . Ίσα ίσα τα πιο έμπειρα μέλη (simosx,the_eye,pros,Qdata,vagrale,medigeek κλπ συγνώμη αν ξεχνάω κανέναν ) δείχνουν πολύ υπομονή στα προβλήματα τους και παρ'ότι μερικές ερωτήσεις είναι ελλιπείς όπως αναφέρεις παρ'όλα αυτά βοηθάνε και προσπαθούν να λύσουν το πρόβλημα τους μερικές φορές και από τα συμφραζόμενα για να μην τους απογοητεύσουν ή να μην τους κουράσουν ζητώντας τους περισσότερες πληροφορίες και αγανακτήσουν με το Ubuntu ( οι αρχάριοι κουράζονται όταν τους ζητάς ένα κάρο πράγματα . Ο αρχάριος θέλει να βρεί τη λύση στο πρόβλημα του χωρίς πολλά πολλά .. στο μέλλον ίσως ασχοληθεί κιόλας βαθύτερα) . Προσωπικά αυτό το κλίμα εμένα με αιχμαλώτισε σε αυτό το φόρουμ . Μπήκα πριν 1-2 χρόνια εντελώς αρχάριος και χάριν αυτης της υπομονής και βοήθειας που μου προσέφεραν τα μέλη μπήκα στη λογική του ΕΛ/ΛΑΚ και το φόρουμ γενικότερα .. και έχω πολλά ακόμα να μάθω :)

Υγ : Τα ΕΠΣΓ ΔΜΧΡΝ που έχεις στη ψηφοφορία τι είναι ; :problem: