Δημοσιεύτηκε: 10 Δεκ 2011, 15:28
από double_joint
Th P έγραψε:
"Ο αιτών λαμβάνει και ο ζητών ευρίσκει"

Πολύ σωστά συνονόματε.

Ισως δεν εξεφρασα και πολύ καλά αυτο που νοιωθω.
Βασικά, όπως έγραψα και σε άλλο ποστ, χρησιμοποιώ ubuntu σχεδόν 1 χρόνο τώρα, ως μοναδικό OS στο σπίτι και ως dual boot στη δουλεια (κι αυτό μονο και μονο επειδη χρειαζομαι ΕΝΑ πρόγραμμα που λειτουργει με hasp. Aλλιως κι εκει θα τα ειχα "στειλει" τα παραθυρια!)
Όμως, ΟΚ, κανω εγκαταστάσεις προγραμμάτων, λύνω προβλήματα που μου προκύπτουν, όταν έχω χοντρό πρόβλημα γράφω εδώ...
Απο κει και μετά τι;
Πώς κάποιος μέσος χρήστης μπορει να κάνει κάτι παραπάνω;
Τί πρέπει να κάνει ένας μέσος χρήστης για να μπορεί να παρακολουθεί και να συνεισφέρει ουσιαστικά το φόρουμ αυτό;
Διαβαζα κάπου που "παραπονιέστε" (και καλά κάνετε!) για χρήστες-αλεξιπτωτιστές (υπάρχουν σε όλα τα φόρουμ) και αυτό που λέω είναι πως -χωρις ισως να το θέλετε- το κάνετε πάααρα πολύ δύσκολο για τον νέο χρήστη όπως εγω... Χθες, όλο το απόγευμα, έσπαζα το κεφάλι μου να κάνω κανένα πόστ, να γράψω κάτι το οποίο θα βοηθήσει... Έκανα 2-3 και μετά στέρεψα! Θεωρώ πως λείπει πάρα πολύ, η ιδιαίτερη έμφαση στις απορίες-ανάγκες-εκνευριστικές ερωτήσεις των νέων αλλά και στην βελτίωση-εξέληξη τους ως χρήστες, πράγμα το οποίο θα αποτελούσε την καλύτερη διαφήμιση για το linux και το καλύτερο leecher-repellent.

Αλλά αυτή είναι μόνο η άποψη μου...
Φιλικά.

ΥΓ. fkol k4 ευχαριστω για τις υποδείξεις.
Θα μελετήσω μπας και ξεστραβωθώ! :lol: