Δημοσιεύτηκε: 29 Απρ 2010, 05:08
Πολύ καλό!
Εγώ είμαι μέσα να βοηθήσω όσο μπορώ με κώδικα.. Παίζει να είναι από τις σημαντικότερες ιδέες για ubuntu που έχω ακούσει τελευταία 
Εγώ έχω ασχοληθεί με qt και python δυστυχώς όχι με c++ ούτε gtk+.
Το φαντάζομαι να δουλεύει! Με την πρώτη εκκίνηση του λειτουργικού να εμφανίζεται ο πιγκουίνος και να καλωσορίζει το χρήστη.
Να του δείχνει 3-4 βασικά κάνοντας κλικ μόνος του όπως πολύ ωραία είπες. Πρώτα πατάει στις Εφαρμογές και κάνοντας hover στα υπομενού παρουσιάζει τον rhythmbox, το κέντρο λογισμικού το firefox κ.α. Συνεχίζει με τη μικροεφαρμογή-ειδοποιήσεων και τελειώνει με το προσωπικό φάκελο (/home).
Θα μπορεί να κάθεται στη γωνία της οθόνης, ακόμα και να εξαφανίζεται τελείως. Θα μπορούμε να τον καλούμε κάνοντας κλικ πάνω του ή πατώντας ένα F κουμπί.
Καλώντας τον θα βγάζει ένα συνεφάκι με επιλογές όπως:
Βοήθεια με βασικές εφαρμογές > firefox, gedit, rhythmbox, nautilus, empathy, evolution, terminal κ.α.
Βοήθεια από κάποιο μέλος της κοινότητας ->ενσωματωμένο irc στο ελληνικό κανάλι του ubuntu
Γρήγορη αναζήτηση στο ιντερνετ
Χρονοδιακόπτης για σβήσιμο του υπολογιστή
και όλα αυτά με καλαίσθητο (ίσως και αστείο) τρόπο με κινήσεις από το πιγκουίνο
Μ'αρεσει πολύ η ιδέα! αν συμφωνούν και άλλοι να οργανωθούμε!

Εγώ έχω ασχοληθεί με qt και python δυστυχώς όχι με c++ ούτε gtk+.
Το φαντάζομαι να δουλεύει! Με την πρώτη εκκίνηση του λειτουργικού να εμφανίζεται ο πιγκουίνος και να καλωσορίζει το χρήστη.
Να του δείχνει 3-4 βασικά κάνοντας κλικ μόνος του όπως πολύ ωραία είπες. Πρώτα πατάει στις Εφαρμογές και κάνοντας hover στα υπομενού παρουσιάζει τον rhythmbox, το κέντρο λογισμικού το firefox κ.α. Συνεχίζει με τη μικροεφαρμογή-ειδοποιήσεων και τελειώνει με το προσωπικό φάκελο (/home).
Θα μπορεί να κάθεται στη γωνία της οθόνης, ακόμα και να εξαφανίζεται τελείως. Θα μπορούμε να τον καλούμε κάνοντας κλικ πάνω του ή πατώντας ένα F κουμπί.
Καλώντας τον θα βγάζει ένα συνεφάκι με επιλογές όπως:
Βοήθεια με βασικές εφαρμογές > firefox, gedit, rhythmbox, nautilus, empathy, evolution, terminal κ.α.
Βοήθεια από κάποιο μέλος της κοινότητας ->ενσωματωμένο irc στο ελληνικό κανάλι του ubuntu
Γρήγορη αναζήτηση στο ιντερνετ
Χρονοδιακόπτης για σβήσιμο του υπολογιστή
και όλα αυτά με καλαίσθητο (ίσως και αστείο) τρόπο με κινήσεις από το πιγκουίνο

Μ'αρεσει πολύ η ιδέα! αν συμφωνούν και άλλοι να οργανωθούμε!