Δημοσιεύτηκε: 12 Ιουν 2011, 12:53
Off topic:
Καλή συνέχεια
Πέρασα κι εγώ χτες βράδυ kubuntu 11.04 σε ένα παλιό μου laptop για να το δω, και παρόλο που παιδεύτηκα μέχρι να βρω πως έπρεπε να απενεργοποιήσω τα effects του plasma desktop στο kwinrc για να μην κρεμάει στο splash-screen (είδα ότι συμβαίνει σε πάρα πολλούς) μπορώ να πω πως μου άφησε ιδιαίτερα θετικές εντυπώσεις.
Άντε τώρα να το πάρω απόφαση να το κάνω install και κανονικά και να το σετάρω... από την άλλη Κυριακή μάλλον
Καλή συνέχεια

Πέρασα κι εγώ χτες βράδυ kubuntu 11.04 σε ένα παλιό μου laptop για να το δω, και παρόλο που παιδεύτηκα μέχρι να βρω πως έπρεπε να απενεργοποιήσω τα effects του plasma desktop στο kwinrc για να μην κρεμάει στο splash-screen (είδα ότι συμβαίνει σε πάρα πολλούς) μπορώ να πω πως μου άφησε ιδιαίτερα θετικές εντυπώσεις.
Άντε τώρα να το πάρω απόφαση να το κάνω install και κανονικά και να το σετάρω... από την άλλη Κυριακή μάλλον

UnKnown96 έγραψε:Τελείωσα με το θέμα του λειτουργικού...
Τελικά το Gentoo ήταν αρκέτα δίσκολο να εγκατεστηθεί και δεν το άξιζε κιόλας...
Μετά πήγα με Slackware 13.37 KDE και απογοητεύτηκα όταν ίδα πόσα πολλά bugs είχε η νέα έκδοση.
FreeBSD δεν ξαναβάζω με τίποτα διότι τα Ports τους είναι μην πω τι...
Arch καλά, αλλά ποτέ δεν μπόρεσα να περάσω το KDE.
Μόνο τα Debian είναι σταθερά και μπορείς να βάλεις ότι θες αλλά τα προγράμματα σου θα είναι 10 εκδόσεις πίσω...
Τελικά κατέληξα εκεί που είμουν... OpenSUSE!
Εύκολο, γρήγορο χώρις ένα κάρο βλακίες προγράμματα και έχει το καλίτερο KDE!
Το πρώτινω σε όποιον δεν βολεύεται με τα Kubuntu.
Επείσης να αναφαίρω ότι μιλάω από OpenSUSE 12.1 Milestone 1 και έχω βρει συνολίκα δύο μικρά bugs, τελίως ασύμαντα...
Παρόλα αυτά πριν πάω στην σταθερή έκδοση 11.4 θα ελέξω πρώτα το Slackware 13.37 xfce μήπως είναι καλίτερο.
Τέλως πάντον, αρκετά με τα λειτουργικά...
Αφού τελειώσω θα αρχίσω την V3!