Δημοσιεύτηκε: 14 Ιουν 2011, 12:49
από migf1
Για το 2ο warning, άλλαξε τον τύπο του ndays από int σε long int, στα ορίσματα της print_results(). Το 1ο warning απλά αγνόησέ το ;)

Σχετικά με την άδεια χρήσης, βρε παιδιά δεν είναι κάνα σοβαρό project ούτε τίποτα επίσημο για να το δεσμεύσω και με τη βούλα με άδεια χρήσης. Μικρά προγραμματάκια είναι αυτά, περισσότερο για μεταξύ μας και προσωπικά δεν έχω κανένα πρόβλημα να το πάρει ο καθένας και να του κάνει ότι νομίζει. To "plz give me credit" περισσότερο το έβαλα για να γεμίσει η γραμμή παρά για να μπει το πρόγραμμα στο... βιογραφικό μου :lol:

Σίμο, τα Github, Mercurial κλπ δεν τα έχω δουλέψει ποτέ και να πω το κρίμα μου βαριέμαι αφάνταστα να το κάνω, ειδικά για απλά προγραμματάκια όπως αυτό εδώ (+ ότι πρέπει να στήσω clients και σε 3 μηχανήματα: linux, win xp, win 7 μιας και τα χρησιμοποιώ και τα 3 πολύ συχνά). Κάποια στιγμή θα ασχοληθώ να μάθω κάποιο πάντως.

ΥΓ. Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον και για τα σχόλια για το προγραμματάκι. Αν και όταν έχετε διάθεση και χρόνο κάντε του και κάνα... κρας τεστ μήπως έχει κανά bug, να το διορθώσουμε. Επίσης, αν χρειάζεται οποιαδήποτε διευκρίνηση για τον κώδικα, τη λογική ή οτιδήποτε άλλο θα χαρώ να τα συζητήσουμε.