Δημοσιεύτηκε: 08 Ιούλ 2011, 19:13
pmav99 έγραψε:
Εδώ με ένα και δεν παλεύεται το GIT. Που είναι το γλυκούλι το mercurial?!?!
Η άσκηση που κάνουμε εδώ είναι για να μάθουμε όσο το δυνατόν καλύτερα το git οπότε η εισαγωγή κλάδου (branch) είναι και στην εκπαιδευτική διαδικασία.
Πες τι ακριβώς πρόβλημα αντιμετωπίζεις. Υπάρχει git reference, http://gitref.org/ και αρκετά βίντεο στο διαδίκτυο.
sv1jsb έγραψε:
Έφτιαξα ένα νέο branch το thread, όπου έχω γράψει μια multithreading έκδοση του προγράμματος. Ρίξτε μια ματιά. Ο κώδικας είναι πάνω κάτω ο ίδιος.
Λείπει η κεντρική κλάση και όλες οι μέθοδοι της έχουν γίνει συναρτήσεις.
Με τέσσερα thread τελειώνει σε λιγότερο από 5 λέπτα. (Πρέπει να επηρεάζει τον χρόνο και η σύνδεση του καθενός).
1. Πιστεύω ότι είναι καλό να διατηρήσουμε τις δύο εκδόσεις, με χρήση του κλάδου thread.
2. Νομίζω ότο προσεγγίζουμε τη λύση, οπότε είναι καλό να φτιάξουμε τα παραγόμενα αρχεία, pls και xspf ώστε να τα δώσουμε στα μέλη μας.
Μπορείς να τα βάλεις π.χ. σε κάποιο dropbox; Κάποιος άλλος χώρος που είναι καλό να τα φιλοξενήσουμε (όχι σε rapidshare, κτλ);
3. Προσπαθούμε να μην χρησιμοποιούμε πολλούς πόρους από το e-radio.gr, οπότε από τη στιγμή που φτιάξαμε τη λίστα είμαστε εντάξει
και απλά ελέγχουμε για ανανεώσεις με νεότερους σταθμούς.