Δημοσιεύτηκε: 14 Ιούλ 2011, 23:03
Μετά από πολλές δοκιμές διαπίστωσα τα εξής:
Το banshee δεν φορτώνει τις λίστες. Είναι δικό του bug και αναμένουμε διόρθωση.
Το Totem φορτώνει και τα δύο χωρίς πρόβλημα.
(Εμένα μου κολλάει όταν ανοίγει όλη την την λίστα με τους 600+ σταθμούς. Έχω την εντύπωση πως προσπαθεί να ελέγξει όλα τα url πριν φορτώσει την λίστα.)
Το rhythmbox φορτώνει την pls χωρίς πρόβλημα.
Το Length στο pls αρχείο χρειάζεται κι αυτό αύξων αριθμό.
Και ο αύξων πρέπει να είναι σωστός και για το number of entries πεδίο. Γι' αυτό έβαλα έναν μετρητή και όχι το len() αφού το stations μπορεί να περιέχει εγγραφές οι οποίες δεν θα σωθούν στο αρχείο.
Τα <annotation> και <image> πεδία στο xspf δεν χρησιμοποιούνται και γι αυτό τα αφαίρεσα.
Αυτές οι αλλαγές υπάρχουν στο τελευταίο commit.
Στον κλάδο thread πρόσθεσα της αλλαγές του medigeek για έλεγχο των asx url, εμφανίζει ποσοστιαίο βαθμό ολοκλήρωσης και παράγει τα ίδια αρχεία.
Τα παραγόμενα αρχεία υπάρχουν εδώ: playlists
Είναι tar.gz και όποιος θέλει μπορεί να τα κατεβάσει.
Σε αναμονή της διόρθωσης του banshee εύχομαι καλές διακοπές σε όλους, εγώ ξεκινάω από αύριο.
Το banshee δεν φορτώνει τις λίστες. Είναι δικό του bug και αναμένουμε διόρθωση.
Το Totem φορτώνει και τα δύο χωρίς πρόβλημα.
(Εμένα μου κολλάει όταν ανοίγει όλη την την λίστα με τους 600+ σταθμούς. Έχω την εντύπωση πως προσπαθεί να ελέγξει όλα τα url πριν φορτώσει την λίστα.)
Το rhythmbox φορτώνει την pls χωρίς πρόβλημα.
Το Length στο pls αρχείο χρειάζεται κι αυτό αύξων αριθμό.
Και ο αύξων πρέπει να είναι σωστός και για το number of entries πεδίο. Γι' αυτό έβαλα έναν μετρητή και όχι το len() αφού το stations μπορεί να περιέχει εγγραφές οι οποίες δεν θα σωθούν στο αρχείο.
Τα <annotation> και <image> πεδία στο xspf δεν χρησιμοποιούνται και γι αυτό τα αφαίρεσα.
Αυτές οι αλλαγές υπάρχουν στο τελευταίο commit.
Στον κλάδο thread πρόσθεσα της αλλαγές του medigeek για έλεγχο των asx url, εμφανίζει ποσοστιαίο βαθμό ολοκλήρωσης και παράγει τα ίδια αρχεία.
Τα παραγόμενα αρχεία υπάρχουν εδώ: playlists
Είναι tar.gz και όποιος θέλει μπορεί να τα κατεβάσει.
Σε αναμονή της διόρθωσης του banshee εύχομαι καλές διακοπές σε όλους, εγώ ξεκινάω από αύριο.