Δημοσιεύτηκε: 05 Αύγ 2011, 22:25
από Star_Light
stamatiou έγραψε:
Star_Light έγραψε:εισαγετε το κλειδι κωδικοποιησης?????? ΣΤαματιου ασχολεισαι με την κρυπτογραφηση?

Αν ναι.. υιοθετησε απο νωρις την τακτικη να την λες κρυπτογραφηση πολλοι την λενε κωδικοποιηση και ειναι λαθος πιστευω.

Η διαφορα της κωδικοποιησης πχ ANSI με την κρυπτογραφηση πχ ασσυμετρικη / συμμετρικη ειναι το κλειδι

@migf1 θα αρχισω να ενστερνιζομαι και εγω αυτη την τακτικη με το ------- στις συναρτησεις για να κανω τον κωδικα μου πιο ευανάγνωστο ;)

Όντως, λάθος μου :oops:

δεν υπαρχει θεμα :P απλα σου λεω... μου κανει εντυπωση γιατι το κανουν αυτο το λαθος.

οσο για την κρυπτογραφηση , ειχα μαθημα στην σχολη και ειχα γραψει 10αρακι καθαρο :D θυμαμαι καποιους αλγοριθμους πχ του Vigenere , τους γραμμικους κρυπταλγοριθμους , τον αλγοριθμο του Καισαρα κτλπ... (φυσικα αυτοι ειναι οι απλοι και δεν εχουν καμια σχεση με τους βαρβατους αλγοριθμους που χρησιμοποιουνται στα διαφορα πρωτοκολλα ασφαλειας οπως το SSL για τα ενσυρματα και τα WPA / WPA2 Για το ασυρματο...)
βεβαια καλο θα ειναι να μην ξεφευγουμε δηλαδη σημερα να κανουμε λιστες και αυριο κρυπταλγοριθμους αλλα αν παρολαυτα θελετε να παιξουμε με κρυπτογραφια τουλαχιστον στο θεωρητικο τμημα μπορω να βοηθησω ακριβως οπως ειμαι χωρις διαβασμα .

Τα θυμαμαι καλα... ειχα γραψει φοβερα τοτε.