Δημοσιεύτηκε: 02 Σεπ 2011, 20:02
λοιπον συνεχίζω με τα test cases (ομολογω πως μπερδευτηκα λιγο σε καποια σημεια) θα τα γραψω τελειως αναλυτικα... καταρχην εχω κανει τα 3 test cases που προτεινει ο migf1 στην viewtopic.php?f=6&t=18969&start=1060
δηλαδη τα
Το 1ο το έφτιαξα πριν και ηταν σωστο τα αλλα 2 παμε να δουμε τωρα....
Καταρχην στο 2ο case τα a & b δεν ειναι ομοια επομενως επομενο loop δεν θα υπάρξει απο το while. Στη συνεχεια το *s2 αυξανει και δείχνει στον κενό χαρακτήρα? ΑΝ υποθέσουμε οτι
εκτος και αν εξαρχης δεν δειχνουν κάπου και τους βάζουμε μετα την αύξηση να δειχνουν σε κατι (a & b αντιστοιχα) αλλα κατι τετοιο αποκλειεται να το εκανε ο migf1 γιατι παλιοτερα μας εχει πει πως δεν ειναι συνετο να χρησιμοποιεις δεικτες αν δεν τους εχεις αρχικοποιησει δηλαδη να δειχνουν καπου...
Μπαινει στο if μετα και επειδη δειχνει ακομη στο a και οχι στο \0 συνεχιζει αυξάνοντας τον s1 να δείχνει στον κενο παλι? και αυτος?
οποτε συμφωνα με την
τι κάνει? \0 - b ? :S
στο 3ο case εχω ακριβως το ιδιο προβλημα και τελικα παλι καταληγω και εκει σε αφαιρεση του στυλ
\0 - a
μου θυμισε οταν ημουν φοιτητης που στην Μαθηματικη αναλυση κατεληγα σε πράξεις της μορφης
απειρο - πραγματικος κτλπ
απειρο / απειρο κτλπ.
δηλαδη τα
- Κώδικας: Επιλογή όλων
s1[]="a" , s2[]="a"
s1[]="a" , s2[]="b"
s1[]="a" , s2[]="ab"
Το 1ο το έφτιαξα πριν και ηταν σωστο τα αλλα 2 παμε να δουμε τωρα....
Καταρχην στο 2ο case τα a & b δεν ειναι ομοια επομενως επομενο loop δεν θα υπάρξει απο το while. Στη συνεχεια το *s2 αυξανει και δείχνει στον κενό χαρακτήρα? ΑΝ υποθέσουμε οτι
s2->b\0
(αρχικα) τοτε μετα την αύξηση θα ειναι b\0 <-b2 (τα έβαλα ετσι επειδη αν τα κανω οπως τα κανε ο migf απο πανω να δειχνουν δηλαδη μου πανε στον γαμο του καραγκιοζη... τα βελακια
εκτος και αν εξαρχης δεν δειχνουν κάπου και τους βάζουμε μετα την αύξηση να δειχνουν σε κατι (a & b αντιστοιχα) αλλα κατι τετοιο αποκλειεται να το εκανε ο migf1 γιατι παλιοτερα μας εχει πει πως δεν ειναι συνετο να χρησιμοποιεις δεικτες αν δεν τους εχεις αρχικοποιησει δηλαδη να δειχνουν καπου...
Μπαινει στο if μετα και επειδη δειχνει ακομη στο a και οχι στο \0 συνεχιζει αυξάνοντας τον s1 να δείχνει στον κενο παλι? και αυτος?
οποτε συμφωνα με την
return (int)(*s1- *--s2);
τι κάνει? \0 - b ? :S
στο 3ο case εχω ακριβως το ιδιο προβλημα και τελικα παλι καταληγω και εκει σε αφαιρεση του στυλ
\0 - a
μου θυμισε οταν ημουν φοιτητης που στην Μαθηματικη αναλυση κατεληγα σε πράξεις της μορφης
απειρο - πραγματικος κτλπ
απειρο / απειρο κτλπ.