Δημοσιεύτηκε: 13 Σεπ 2011, 18:23
από Star_Light
Δεν γινεται migf1. Βλεπεις πως υπάρχει πολυ ορεξη και διαθεση αλλα και παλι... καταρχην το δικο μου υποβαθρο ηταν μηδενικο στην C και ο χαρακτηρας μου δεν ειναι του στυλ "παρτο - γραψτο" θελω 100% να ξερω τι γινεται αλλιως κατι δεν παει καλα.

ΣΤο μεταξυ εχω αφησει πισω την πτυχιακη... ο καθηγητης δεν ενδιαφερεται... δεν απανταει στα e-mail μου του εχω στειλει ενα απο αυγουστο και αλλο ενα πριν 12 μερες και παλι τιποτα ή θα πρεπει να τσακωθω μαζι του και να βρω αλλον πραγμα που δεν με συμφερει γιατι εχω φτασει στο 50% της εργασιας ως προς την ολοκληρωση της ή θα πρεπει να κοψω το λαιμο μου να ψαξω μονος μου για βιβλιογραφια μαλλον αυτο θα κανω δυστυχως πεταμενος χρονος αλλα τι να γινει? κωλοσυστημα τα ξερουμε τοσα χρονια. ... ο πατερας μου πιεζει να τελειωσω να παω για δουλεια και στρατο. Υπαρχουν θεματα. Μακαρι να μην ειχα αλλες υποχρεωσεις . ΕΠισης τα μαθηματα δικτυων για μενα στην κοινοτητα μια στο τοσο πρεπει να γινονται επειδη εκτος του οτι μ αρεσει να προσφερω δεν μπορω επισης να παιρνω και να μην δινω. ΜΙλαω παντα για μενα. Απλα ξηγιεμαι για να καταλαβεις την σκεψη μου.