Δημοσιεύτηκε: 16 Σεπ 2011, 22:06
Star_Light έγραψε:
xaxaxaxxaxaxaxaxaxa ωραιος. Κοιταξε.... ξερεις τι καταλαβαινω? ΜΟνο ο χρονος θα με σωσει αν με σωσει
Μόνο το γράψιμο κώδικα ολοκληρωμένων και εστιασμένων ασκήσεων θα σε σώσει, αν σε σώσει. Προγραμματισμός στο μιλητό, στο διαβαστό και στο γκουγλαριστό πολύ απλά δεν μαθαίνεται... και 10 χρόνια να διαβάζεις, χωρίς κώδικα δεν πρόκειται να μάθεις ποτέ!
έγραψε:αν δεν με σωσει παω προς δικτυα και πιο τεχνικα πραγματα και τελειωσε. Ε δεν θα κατσω να σκασω κιολας.
Ότι γράφω παραπάνω... ισχύει περίπου χ4 για τα δίκτυα, και για τα πιο τεχνικά χ10.
έγραψε:Νταξει σε εχω παραζαλισει. Εχω καποιες αποριες ακομη αλλα αστο. Δεν φταις και εσυ σε τιποτα .
Δεν έχω πρόβλημα, αρκεί αυτά που σου απαντάω να μη μου τα ξαναρωτάς πάλι τα ίδια μόλις 2-3 ποστς παρακάτω από την απάντηση, και επί 2-3 μέρες, χωρίς καν να μπαίνεις στο κόπο να τα εξασκήσεις πρώτα
έγραψε:P.S ΚΑΙ ακριβως αυτα τα περιεχομενα του δεικτη που λες εσυ αποψε... μου ειπαν και οι αλλοι χθες με την διαφορα οτι ολα αυτα ειναι δυαδικα. ΟΠως καθετι στον υπολογιστη και το αν θα επιλεξουμε να τα αναπαραστησουμε σε 16-δικο ή καποιο αλλο συστημα ειναι θεμα επιλογης. Το παζλ λύθηκε.
Αυτό με τα 2-αδικά, 16-αδικά, κλπ ακόμα δεν έχω καταλάβει που κολλάει με τους δείκτες και τα by value/by reference.