Δημοσιεύτηκε: 21 Σεπ 2011, 00:46
Star_Light έγραψε:
...
Οχι βρε παιδι μου εγω εννοουσα οτι αυτη περιοχη που θα αδειάσει θα γεμίσει με μια τιμη μεσω της memset . Τωρα οκ?
Υπο αυτη την εννοια οχι. Δεν υπάρχει σχεση. Αυτο εννοούσες και εσυ?
Κοιταξε... βλεπω οτι ειστε πολυ τυπικοι στις εκφρασεις σας και τελικα καλα κανετε γιατι τελικα αυτο φαινεται να ειναι το 100% σωστο
Τσου! Υπό οποιαδήποτε έννοια, η memset() ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ έχει με την ολίσθηση !
Πώς ακριβώς θα γεμίσεις μερικά bits ενός byte με μια συνάρτηση που γεμίζει ολόκληρα bytes; Δεν είναι ζήτημα τυπικότητας, είναι ζήτημα πλήρως εσφαλμένης παρουσίασης των πραγμάτων!
έγραψε:Κοιτα migf1 περυσι τετοιο καιρο δεν ηξερα τι ηταν το φορματ my friendhahahahahha απο περυσι χριστουγεννα αρχισα να ασχολουμαι.
Για αυτο σου ειπα και πιο πανω δεν υπάρχει ουδεις λογος ανησυχιας... εκτος αυτου οσα εχουμε συζητησει εδω μας εκαναν πολυ καλο απλα θελουν και λιγακι τον χρονο τους να ωριμασουν μεσα στο μυαλο μας.
Δεν εχω απαιτησεις να βγαλω και τρελα λεφτα σαν πληροφορικαριος -μεταξυ μας δεν τα αξιζω κιολας υπάρχουν ατομα εκει εξω που αξιζουν πολυ περισσοτερα στην πληροφορικη πχ απο εμενα- . Το τι του επιφυλασσει η ζωη του καθενος δεν το ξερει κανεις βεβαια!!!!
Μπορει τελικα να καταληξω και σε αλλο ποστο... θα δουμε δεν ειμαι απολυτος.
Εγώ απλά σχολιάζω τα γραφόμενα