Δημοσιεύτηκε: 05 Ιαν 2012, 02:20
Star_Light έγραψε:στα πραγματα... οσο και αν σου φαινεται περιεργο υπάρχουν ανθρωποι που τους αρεσει και λιγη δυσκολια σε ολα οχι μονο στον προγραμματισμο
Παρολαυτα τωρα στο ξεκινημα καποιες φορες η αυτοματοποιηση στην Java μου την "εδινε" για αυτο ειπα οτι μπορει να εγκαταλειψω
αν και τωρα που το ξανασκεφτομαι δεν υπάρχει λογος γιατι μπορω να ασχολουμαι και με τις 2 γλωσσες. Με λιγη σωστη οργανωση και μεθοδικοτητα
ολα τα προλαβαινεις.
p.s Αν δεν εχει και λιγη δυσκολια δεν υπάρχει δράση και σασπένς οποτε δεν με συγκινει εμενα προσωπικα.
Ισως ειναι και θεμα χαρακτηρα η επιλογη της γλωσσας???? γιατι οχι.
Προσπάθησε να δεις πόσα πράγματα μπορείς να κάνεις με τη C με αυτά που ξέρεις τώρα.Σε διαβεβαιώ πολύ λίγα.
Δες πόσα πράγματα θα καταφέρεις με αντικειμενοσταφή στον ίδιο χρόνο που θα αφιερώσεις.Καμία σχέση.
Θα με καταλάβεις αν ακολουθήσεις αυτόν τον δρόμο.
C έμαθα σε δύο εξάμηνα,Java δηλαδή αντικειμενοσταφή χρειάστηκα πολλύ περισσότερο για να λέω ότι ξέρω.
Δεν είναι η C δύσκολη αλλά η λογική της.Καταναλώνεις τον εαυτό σου για πράγματα τα οποία δε χρειάζεται.Καίγεσαι με λίγα λόγια.
Και μπορείς να πεις οτι αυτό είναι καλό και σε βοηθάει άλλα κάποια στιγμή θες να πας παρακάτω και να δεις τι μπορείς
πραγματικά να κάνεις.
Είναι καλή η C για εκμάθηση και μύηση στο προγραμματισμό και γι'αυτό την προτιμούσαν μέχρι τώρα τα ιδρύματα
σαν εισαγωγή στο προγραμματισμό αλλά ως εκεί απο'κει και πέρα το κάνεις για δική σου ευχαρίστηση και κάψιμο.
Προσωπικά εγώ πιστεύω ότι δε θα μου χρειαστεί ποτέ,άμεσα,αλλά έμμεσα με βοήθησε αρκετά,απλά είναι ένα σκαλοπάτι
για να πας παραπέρα.