Δημοσιεύτηκε: 25 Ιαν 2012, 20:19
ετοιμο το αρχειακι με τον ορισμο της συνάρτησης μαζι με τους ελεγχους (αν και δεν μου εκτυπωνει την printf που ειναι μεσα στα if ακομη δεν ξερω γιατι) δηλαδη το σφάλμα διαιρεσης :S
calculator.c
Kαλα δειχνει να πηγαινει ως τωρα.....
EDIT: Ακυρότητες! Το εκτυπωνει κανονικα! ΣΤραβομαρα... απλα ειμαι με 4 ωρες υπνο και ετρεχα σημερα απο το πρωι !
Παντως ειναι πολυ πιο βελτιστο πιστευω να περνάς σαν παράμετρο μεσα σε μια συνάρτηση την επιλογη του χρηστη απο το να οριζεις μια switch και αναλογα την ετικέτα της να καλεις την καθε συναρτηση ξεχωριστα που υλοποιει ας πουμε καθε πραξη ξεχωριστα... θυμαμαι σε κατι υλοποιησεις παλαιοτερα στην σχολη αυτο ειχα κανει! Ο χείριστος!!!!!
calculator.c
- Κώδικας: Επιλογή όλων
#include<stdio.h>
int calculator(int a , int b , int ch )
{
if(ch==1)
return a+b;
if(ch==2)
return a-b;
if(ch==3)
return a*b;
if(ch==4)
{
if(b==0)
{
printf("Sfalma diairesis \n");
return -1;
}
else if(b!=0)
{
return a/b;
}
}
}
Kαλα δειχνει να πηγαινει ως τωρα.....
EDIT: Ακυρότητες! Το εκτυπωνει κανονικα! ΣΤραβομαρα... απλα ειμαι με 4 ωρες υπνο και ετρεχα σημερα απο το πρωι !
Παντως ειναι πολυ πιο βελτιστο πιστευω να περνάς σαν παράμετρο μεσα σε μια συνάρτηση την επιλογη του χρηστη απο το να οριζεις μια switch και αναλογα την ετικέτα της να καλεις την καθε συναρτηση ξεχωριστα που υλοποιει ας πουμε καθε πραξη ξεχωριστα... θυμαμαι σε κατι υλοποιησεις παλαιοτερα στην σχολη αυτο ειχα κανει! Ο χείριστος!!!!!