Δημοσιεύτηκε: 30 Ιαν 2012, 06:44
Δεν μου λειτουργούσε γιατι δεν έχω τον nautilus εγκατεστημένο
(έχω καθαρό xubuntu ,πρόσφατα είχα lxde αλλά παραήταν γρήγορο ... βασικά ήταν quick and dirty ...
)
Και έτσι άλλαξα
1) το nautilus σε xdg-open στις μεθόδους create_folder και open_folder της Class Vault
επίσης πρόσθεσα
2) ένα έλεγχο στην αρχή για το άν είναι εγκατεστημένο το το xdg-open (xdg-utils)
ώστε στην εξαιρετικά σπάνια για όλες σχεδόν τις διανομές (εκτός από τις mini ) που δεν θα είναι
να προτείνει να εγκατασταθεί..
Τώρα λειτουργεί και σε μένα και σε όποιον δεν έχει εγκατεστημένο τον nautilus

Είναι καλό πρόγραμμα
να η εντολή μέσα από τον κατάλογο vault_1.0.0-3_all/usr/share/pyshared/vault
και να το patchάκι
Αν θέλεις μπορείς να με αφήσεις να κάνω commit τις αλλαγές στο github please
Λοιπόν
πάτησα το edit και έκανα fork το project κατα λάθος ενώ δεν το θέλω (προτιμώ να κάνω commit στο ίδιο project )
Ξέρεις πως ακριβώς γίνεται να κάνω ένα commit χωρίς να κάνω fork όλο το project ;
Εγώ νομίζω ότι μπορείες να μου δώσεις άδεια ( πατώντας σε κάποιο κουμπί) από τα issues
Έκανα ένα issue εδώ:
https://github.com/Clepto/Vault/issues/1
για κοίταξε το και πες μου αν σου δείχνει τίποτα ώστε να μου δώσεις το δικαίωμα να κάνω commit στο Vault

(έχω καθαρό xubuntu ,πρόσφατα είχα lxde αλλά παραήταν γρήγορο ... βασικά ήταν quick and dirty ...
Και έτσι άλλαξα
1) το nautilus σε xdg-open στις μεθόδους create_folder και open_folder της Class Vault
επίσης πρόσθεσα
2) ένα έλεγχο στην αρχή για το άν είναι εγκατεστημένο το το xdg-open (xdg-utils)
ώστε στην εξαιρετικά σπάνια για όλες σχεδόν τις διανομές (εκτός από τις mini ) που δεν θα είναι
να προτείνει να εγκατασταθεί..
Τώρα λειτουργεί και σε μένα και σε όποιον δεν έχει εγκατεστημένο τον nautilus
Είναι καλό πρόγραμμα
να η εντολή μέσα από τον κατάλογο vault_1.0.0-3_all/usr/share/pyshared/vault
- Κώδικας: Επιλογή όλων
diff vault.py ChangedVault.py
και να το patchάκι
- Κώδικας: Επιλογή όλων
51c51,61
< exit('Error: You need PyQt4 to run this program.')
---
> exit('Error: You need PyQt4 to run this program.')
>
>
>
> try :
> subprocess.call(["xdg-open"],stdout=open(os.devnull,'w'),stderr=subprocess.STDOUT)
>
> except OSError:
> exit('Please install package xdg-utils.\n On Debian Systems do : \n\n \tsudo apt-get install xdg-utils \n\n See more at http://portland.freedesktop.org/ ')
>
>
193c203
< subprocess.call(['nautilus', folderdir])
---
> subprocess.call(['xdg-open', folderdir])
226c236
< subprocess.call(['nautilus', self.path])
---
> subprocess.call(['xdg-open', self.path])
Αν θέλεις μπορείς να με αφήσεις να κάνω commit τις αλλαγές στο github please
Λοιπόν
πάτησα το edit και έκανα fork το project κατα λάθος ενώ δεν το θέλω (προτιμώ να κάνω commit στο ίδιο project )
Ξέρεις πως ακριβώς γίνεται να κάνω ένα commit χωρίς να κάνω fork όλο το project ;
Εγώ νομίζω ότι μπορείες να μου δώσεις άδεια ( πατώντας σε κάποιο κουμπί) από τα issues
Έκανα ένα issue εδώ:
https://github.com/Clepto/Vault/issues/1
για κοίταξε το και πες μου αν σου δείχνει τίποτα ώστε να μου δώσεις το δικαίωμα να κάνω commit στο Vault