Δημοσιεύτηκε: 30 Ιαν 2012, 06:44
από sokoban4ever
Δεν μου λειτουργούσε γιατι δεν έχω τον nautilus εγκατεστημένο :( :( :( :( :(
(έχω καθαρό xubuntu ,πρόσφατα είχα lxde αλλά παραήταν γρήγορο ... βασικά ήταν quick and dirty ... :P )

Και έτσι άλλαξα
1) το nautilus σε xdg-open στις μεθόδους create_folder και open_folder της Class Vault
επίσης πρόσθεσα
2) ένα έλεγχο στην αρχή για το άν είναι εγκατεστημένο το το xdg-open (xdg-utils)
ώστε στην εξαιρετικά σπάνια για όλες σχεδόν τις διανομές (εκτός από τις mini ) που δεν θα είναι
να προτείνει να εγκατασταθεί..

Τώρα λειτουργεί και σε μένα και σε όποιον δεν έχει εγκατεστημένο τον nautilus ;) :thumbup:
Είναι καλό πρόγραμμα :)

να η εντολή μέσα από τον κατάλογο vault_1.0.0-3_all/usr/share/pyshared/vault
Κώδικας: Επιλογή όλων
diff vault.py ChangedVault.py

και να το patchάκι
Κώδικας: Επιλογή όλων
51c51,61
< exit('Error: You need PyQt4 to run this program.')
---
> exit('Error: You need PyQt4 to run this program.')
>
>
>
> try :
> subprocess.call(["xdg-open"],stdout=open(os.devnull,'w'),stderr=subprocess.STDOUT)
>
> except OSError:
> exit('Please install package xdg-utils.\n On Debian Systems do : \n\n \tsudo apt-get install xdg-utils \n\n See more at http://portland.freedesktop.org/ ')
>
>
193c203
< subprocess.call(['nautilus', folderdir])
---
> subprocess.call(['xdg-open', folderdir])
226c236
< subprocess.call(['nautilus', self.path])
---
> subprocess.call(['xdg-open', self.path])

Αν θέλεις μπορείς να με αφήσεις να κάνω commit τις αλλαγές στο github please ;) :thumbup:
Λοιπόν
πάτησα το edit και έκανα fork το project κατα λάθος ενώ δεν το θέλω (προτιμώ να κάνω commit στο ίδιο project )

Ξέρεις πως ακριβώς γίνεται να κάνω ένα commit χωρίς να κάνω fork όλο το project ;

Εγώ νομίζω ότι μπορείες να μου δώσεις άδεια ( πατώντας σε κάποιο κουμπί) από τα issues

Έκανα ένα issue εδώ:
https://github.com/Clepto/Vault/issues/1
για κοίταξε το και πες μου αν σου δείχνει τίποτα ώστε να μου δώσεις το δικαίωμα να κάνω commit στο Vault
:thumbup: :bow:
:)