Δημοσιεύτηκε: 07 Φεβ 2012, 03:41
edited by migf1 έγραψε:
EDIT:
Έχω ξεχάσει ένα...
- Κώδικας: Επιλογή όλων
#include <locale.h>
στο gtk_tic.c της δοκιμαστικής έκδοσης 1.03a που δίνω παρακάτω. Επίσης, διαβάσετε αυτό το ποστ: https://forum.ubuntu-gr.org/viewtopic.p ... 97#p229197
Λοιπόν, αφού τέλειωσα με την prompt_for, έπιασα σήμερα να ολοκληρώσω το gettext κομμάτι της τρίλιζας. Τώρα θέλω να κάνω revisit τον κώδικα, κυρίως για να φτιάξω τα σχόλια σε μορφή Doxygen και να της βάλω κανονική τεκμηρίωση (στα πρότυπα της prompt_for και του dates).
Όποιος έχει χρόνο, ας κάνει μια δοκιμή αν έχει κανένα πρόβλημα με τα Ελληνικά (με LANG=el το έχω)... gtk_tic_103a.zip (215 Kb)... αν όλα είναι OK, θα πρέπει να δείχνει Ελληνικά και στο GUI και στο τερματικό (μόνο οι ονομασίες των παικτών είναι στα Αγγλικά: Human & CPU, επειδή δεν κατάφερα να βρω πως να τα μετατρέψω... μάλλον επειδή είναι constants).
ΥΓ. To #include "w32con_cpout.h" ενεργοποιείται μονάχα σε περιβάλλον Windows (είναι για να γυρίζει την κονσόλα των Windows σε UTF-8) οπότε σε άλλες πλατφόρμες είναι απλά no-op (δεν κάνουν τίποτα τα macros που χρησιμοποιεί η main() ).