Δημοσιεύτηκε: 02 Μαρ 2012, 01:39
Λοιπον επανήλθα.
Καταρχην τα θερμα μου συγχαρητηρια στον migf1 αν και ξέρουμε
τι πυραύλους μπορει να φτιάχνει κάθε φορα!!!!! Λοιπον ειναι πολυ ομορφο
και αρκετα βολικο. Το τεστάρισα με 2 δικα μου pdf's με μεγέθη 0.759Μb και 0.204Μb
αντιστοιχα. ΟΛη η 1η σειρά για τα pdf's οπως πολυ ευστοχα μου ειπε και πιο πανω ειναι ακριβως η ιδια
btw αυτο το CF τι ειναι? :S 2 δεκαεξαδικα ψηφια με γραμματα και τα 2? :S
Έκανα το τεστακι που μου ειπε με αυτα τα 2 λοιπον οταν βάζω ]0 για την σελιδα ωστε να μετακινηθω
μου παρέχει το ιδιο αποτέλεσμα με το αν έβαζα ]1 αυτο δεν ξερω αν θα ηθελες να το διορθωσεις....
κατα τα αλλα παρολο που δοκιμασα να ζορισω το προγραμμα δεν ξεφυγε εκτος των οριων του και παντα
σταματουσε στις ακριβως τελευταιες σελιδες που δειχνει και η 1η μπαρα δηλαδη .
Μια ερωτηση .... πως θα μπορουσα να αλλαξω ενα byte μεσα στο αρχειο pdf ωστε να αλλαξω το περιεχομενο του????
οτι αλλα τεστακια θες πες μου να τα δοκιμασω και εγω... και παλι μπραβο φοβερο μαραφέτι
Καταρχην τα θερμα μου συγχαρητηρια στον migf1 αν και ξέρουμε
τι πυραύλους μπορει να φτιάχνει κάθε φορα!!!!! Λοιπον ειναι πολυ ομορφο
και αρκετα βολικο. Το τεστάρισα με 2 δικα μου pdf's με μεγέθη 0.759Μb και 0.204Μb
αντιστοιχα. ΟΛη η 1η σειρά για τα pdf's οπως πολυ ευστοχα μου ειπε και πιο πανω ειναι ακριβως η ιδια
- Κώδικας: Επιλογή όλων
25 50 44 46 2D 31 2E 37
0D 25 E2 E3 CF D3 0D 0A
btw αυτο το CF τι ειναι? :S 2 δεκαεξαδικα ψηφια με γραμματα και τα 2? :S
Έκανα το τεστακι που μου ειπε με αυτα τα 2 λοιπον οταν βάζω ]0 για την σελιδα ωστε να μετακινηθω
μου παρέχει το ιδιο αποτέλεσμα με το αν έβαζα ]1 αυτο δεν ξερω αν θα ηθελες να το διορθωσεις....
κατα τα αλλα παρολο που δοκιμασα να ζορισω το προγραμμα δεν ξεφυγε εκτος των οριων του και παντα
σταματουσε στις ακριβως τελευταιες σελιδες που δειχνει και η 1η μπαρα δηλαδη .
Μια ερωτηση .... πως θα μπορουσα να αλλαξω ενα byte μεσα στο αρχειο pdf ωστε να αλλαξω το περιεχομενο του????
οτι αλλα τεστακια θες πες μου να τα δοκιμασω και εγω... και παλι μπραβο φοβερο μαραφέτι