Δημοσιεύτηκε: 21 Μαρ 2012, 19:55
από Ilias95
Lionux έγραψε:Δοκιμασα με μεγαλη χαρα την εκδοση 1.3.1 κ εχω να κανω τις εξης προτασεις :
A. Αν γινετε να φτιαχτει η μπαρα μετατροπης που δειχνει να ειναι κολημενη διαρκως στο μηδεν τοις εκατο
Β. Αν γινετε το video bitrate,το aspect κ το frame rate να ανοιγουν οπως το audio bitrate κ να εχουν επιπλεον την επιλογη custom !!!

Συγχαρητηρια κ συνεχισε την πολυ καλη δουλεια σου !!!

Καλησπέρα,

A. Κανονικά πρέπει να είναι κολλημένη στο 0 μόνο στις μετατροπές εικόνων/εγγράφων οι οποίες ολοκληρώνονται αρκετά γρήγορα.
Σου συνέβη και σε μετατροπή video; Αν ναι, μήπως ήταν πολύ μικρής διάρκειας το video;
Ανέφερε αν θες και το λειτουργικό που το δοκίμασες.

Β. Εννοείς να υπάρχει κάποιο combobox με πιθανές τιμές;
Τα video bitrate, framerate, aspect έχουν πολύ μεγαλύτερο εύρος τιμών και δεν είναι σωστό να περιορίσεις τον χρήστη (ούτε είναι δυνατόν να μπούνε όλες οι τιμές σε ένα combobox).

Έχει κάποιο καιρό που σταμάτησα την ανάπτυξη της εφαρμογής, αλλά θα δω αν μπορώ να κάνω κάτι.

Έχω βγάλει και μια ανακοίνωση στα News: https://sites.google.com/site/ffmulticonverter/news
Αν θέλει κάποιος μπορεί να μου ζητήσει να τον προσθέσω σαν collaborator στο αποθετήριο και να συνεχίσει την ανάπτυξη.