Δημοσιεύτηκε: 17 Απρ 2012, 16:15
από Ilias95
migf1 έγραψε:Αν κατεβάσει κανείς αυτό που έβαλα εδώ: viewtopic.php?p=239709#p239709, μπορεί να μου πει αν ανοίγουν κανονικά τα media-files σε ubuntu, ειδικά αν έχει αλλάξει το default Unity περιβάλλον; Επειδή τα ανοίγω με "xdg-open", το οποίο ανήκει στο xdg-utilities package το οποίο δεν ξέρω αν είναι παντού διαθέσιμο από default.

Στο δικό μου (32-μπιτο 11.04 με Gnome αντί για Unity) ανοίγουν κανονικά.

Π.χ. αν μια σκηνή σας βγάλει κάποιο ας πούμε έναν λύκο, με "book wolf" σας δίνει πληροφορίες για τους λύκους κι από κάτω μπορείτε να του δώσετε P για να ανοίξει φωτογραφία ή V για να παίξει βίντεο (για ferret και wild-boar δεν υπάρχουν βίντεο, μόνο φωτό... για αυτά πρέπει να σας πει απλά πως δεν τα βρίσκει και να συνεχίσει).

Btw, αν μια σκηνή περιέχει περισσότερα το ενός ίδια ζώα, σας λέει να γίνεται πιο συγκεκριμένοι αλλά δεν έχω υλοποιήσει ακόμα τον διαχωρισμό τους, οπότε αν είναι κάντε "book" σε ζώα που εμφανίζονται 1 μόνο φορά στην σκηνή.

Ναι, κανονικά ανοίγουν και οι φωτογραφίες και τα video μετά από book σε Ubuntu 11.10.
Μάλιστα όταν ξεκινάει το πρόγραμμα ανοίγει κατευθείαν ένα video με ένα ... πως ακριβώς είπαμε ότι λέγεται; :P

Edit: Όχι δεν πείραξα το unity.