Δημοσιεύτηκε: 09 Μάιος 2012, 19:47
@simosx
Ευχαριστώ για την βοήθεια.
Δεν το χρειάζομαι άμεσα και δεν θα το πολύ ψάξω τώρα.
Όταν ασχοληθώ κάποια στιγμή θα γράψω τι κατάφερα στο νήμα που άνοιξες.
@migf1
Δεν ξέρω. Ακόμα μου φαίνεται περίεργο να καλώ στην printf() enumerator values.
Δεν μπορείς να δεις με την πρώτη ματιά τι εκτυπώνεται σε κάθε συνάρτηση. Πρέπει συνεχώς να ανατρέχεις στα textfiles.
Και όταν θα έχω 2000 string μέσα στο πρόγραμμα;
Θα πρέπει να γράψω 2000 διαφορετικά ονόματα στον enumerator, ένα για κάθε string;

Σκέψου και το άλλο. Έστω ότι έχω πάλι 2000 strings και έχω μεταφράσει το πρόγραμμα σε 20 γλώσσες.
Κάθε φορά που θα χρειαστεί να σβήσω ένα string μέσα στον enumerator ή να αλλάξω θέση στον ορισμό μερικών, θα πρέπει πειράξω ένα ένα και τα 20 αρχεία κειμένου για κάθε γλώσσα ξεχωριστά!!!
Παρ' αυτά είμαι σίγουρος ότι κάποια στιγμή θα μου φανεί χρήσιμο το post σου γι' αυτό το έκανα bookmark.
Ευχαριστώ για την βοήθεια.
Δεν το χρειάζομαι άμεσα και δεν θα το πολύ ψάξω τώρα.
Όταν ασχοληθώ κάποια στιγμή θα γράψω τι κατάφερα στο νήμα που άνοιξες.
@migf1
Δεν ξέρω. Ακόμα μου φαίνεται περίεργο να καλώ στην printf() enumerator values.
Δεν μπορείς να δεις με την πρώτη ματιά τι εκτυπώνεται σε κάθε συνάρτηση. Πρέπει συνεχώς να ανατρέχεις στα textfiles.
Και όταν θα έχω 2000 string μέσα στο πρόγραμμα;
Θα πρέπει να γράψω 2000 διαφορετικά ονόματα στον enumerator, ένα για κάθε string;
Σκέψου και το άλλο. Έστω ότι έχω πάλι 2000 strings και έχω μεταφράσει το πρόγραμμα σε 20 γλώσσες.
Κάθε φορά που θα χρειαστεί να σβήσω ένα string μέσα στον enumerator ή να αλλάξω θέση στον ορισμό μερικών, θα πρέπει πειράξω ένα ένα και τα 20 αρχεία κειμένου για κάθε γλώσσα ξεχωριστά!!!
Παρ' αυτά είμαι σίγουρος ότι κάποια στιγμή θα μου φανεί χρήσιμο το post σου γι' αυτό το έκανα bookmark.