Δημοσιεύτηκε: 29 Ιουν 2012, 20:54
από migf1
stamatiou έγραψε:Off topic:
@migf1
Δεν ξέρω αν έχουμε μιλήσει για το συγκεκριμένο θέμα στο τόπικ, αλλά εσύ migf1 γιατί χρησιμοποιείς C και όχι C++; Έχω ακούσει ότι η C++ είναι το ίδιο γρήγορη με τη C αν δε χρησιμοποιήσεις streams. Ισχύει; Αν ναι γιατί να χρησιμοποιήσει κάποιος C και όχι C++ που δε χρειάζεται να είναι κάποιος τόσο προσεκτικός;

Off topic:
Διότι εγώ έχω αποσυρθεί επαγγελματικά εδώ και αρκετά χρόνια, και άρα είμαι ελέυθερος να παίζω με τη γλώσσα που μου αρέσει και ξέρω καλύτερα από όποιαδήποτε άλλη. Επίσης δεν κάνω σοβαρό προγραμματισμό, μ...... προγράμματα γράφω για να σκοτώνω την ώρα μου.

Σχετικά με την ταχύτητα της C++, είναι το ίδιο γρήγορη με την C κυρίως όταν την χρησιμοποιείς σαν C, χωρίς δηλαδή τα έξτρα χαρακτηριστικά της. Κάποιος που ενδιαφέρεται να ασχοληθεί σοβαρά και με επαγγελματικές προοπτικές, η C++ θεωρώ είναι από τις γλώσσες που πρέπει να μάθει με ή χωρίς C (ή έστω δεν πρόκειται να ζημιωθεί αν την μάθει). Είναι όμως κι αυτή άναρχη γλώσσα και πολύ πιο πολύπλοκη από την C. Επίσης, όποιος σου είπε πως με την C++ δεν χρειάζεται να είσαι τόσο προσεκτικός όσο με την C, σε δούλεψε άσχημα :lol: