Δημοσιεύτηκε: 13 Ιούλ 2012, 15:25
από konnn
pmav99 έγραψε:To Indentation είναι απαραίτητο για να είναι πιο ευανάγνωστος ο αλγόριθμος και μια μικρή περιγραφή σίγουρα θα βοηθήσει κάποιον να καταλάβει καλύτερα τι παίζει.

Νομίζω πως κάποιος που έχει σχετικές γνώσεις προγραμματισμού και μπορεί να γράφει έστω και απλούς κώδικες , μπορεί να διαβάσει τους αλγόριθμους.
pmav99 έγραψε: Επίσης μπορεί κάτι να μπορεί να υπολογιστεί με περισσότερους από έναν τρόπους (πχ το παραγοντικό που μπορεί να υπολογιστεί με αναδρομή, με τύπο κτλ).

Σκοπός του νήματος είναι να παραθέσει αλγόριθμους ανεξάρτητα τη μεθοδολογία. Μπορεί για την επίλυση ενός θέματος όπως προείπες να υπάρχουν δυο, τρεις,...δεν υπάρχουν περιορισμοί.
pmav99 έγραψε:Βασικά εκτός του ότι μου λείπει το απαραίτητο background, δεν με ενδιαφέρει να γράψω tutorial προγραμματισμού. Υπάρχουν άπειρες πηγές που το κάνουν πολύ καλύτερα από ότι θα το έκανα ποτέ εγώ.

Από εκεί και πέρα, αν ενδιαφέρεσαι για κάτι τέτοιο, να ξέρεις ότι σε wiki θα είναι και πιο εύκολο και πιο παραγωγικό, αρκεί φυσικά να βρεθούν άτομα που να έχουν ενδιαφέρον να συνεισφέρουν.

Αυτό το νήμα δεν έχει ως σκοπό την εκπαίδευση αλλά τη δημοσίευση ήδη ολοκληρωμένων αλγορίθμων. Σε άλλο νήμα σε άλλη θεματική ενότητα. Όσο αφορά το wiki, δεν έχει προκύψει κάποιο προγραμματιστικό project που απαιτεί τη συμμετοχή μελών οπότε δεν νομίζω πως είναι απαραίτητο αυτή τη χρονική στιγμή .

;)