Δημοσιεύτηκε: 19 Ιούλ 2012, 16:08
Σε ubuntu το δοκιμάζω στο λάπτοπ μου αλλά δεν έχω ίντερνετ οπότε αντέγραφα τον κώδικα από το κομπιούτερ της δουλειάς που φυσικά έχει windows, αλλά ως αρχάριος notepad++ χρησιμοποιούσα, από τα πρώτα που μου είπαν 
Anyway, ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ! Δεν έχω λόγια
Και αν δεν σου τα έχω πρήξει τελείως, τι να αφαιρέσω από το dirname ώστε να μην εμφανίζεται το -home? Η υπόλοιπη ονομασία είναι όπως ακριβώς την θέλω. Επίσης, αν βάλω στο τέλος tar zcvpf final.tar.gz final_folder ή κάτι τέτοιο, θα τα συμπιέσει όλα σε ένα ή θα τα μπλέξω πάλι? Γίνεται και manually αυτό προφανώς οπότε δεν υπάρχει άγχος.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!
update:
Μπορώ να το κάνω τοπικά, αλλά είπα να το δοκιμάσω και στον σέρβερ (όπου βρίσκονται τα αρχεία, για να μην τα μεταφέρω κάθε φορά)
Η uname -a δίνει
και όταν πάω να το τρέξω βγάζει Command not found (ένα αρχείο test που έτρεξα λειτουργεί κανονικά όμως)
Όταν πήγα να δημιουργήσω τα test files:
Είναι θέμα έκδοσης υποθέτω, αν υπάρχει κάποια εύκολη λύση θα υποχρεωθώ για μία τελευταία φορά, αλλιώς και πάλι χίλια χίλια ευχαριστώ!
Anyway, ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ! Δεν έχω λόγια
Και αν δεν σου τα έχω πρήξει τελείως, τι να αφαιρέσω από το dirname ώστε να μην εμφανίζεται το -home? Η υπόλοιπη ονομασία είναι όπως ακριβώς την θέλω. Επίσης, αν βάλω στο τέλος tar zcvpf final.tar.gz final_folder ή κάτι τέτοιο, θα τα συμπιέσει όλα σε ένα ή θα τα μπλέξω πάλι? Γίνεται και manually αυτό προφανώς οπότε δεν υπάρχει άγχος.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!
update:
Μπορώ να το κάνω τοπικά, αλλά είπα να το δοκιμάσω και στον σέρβερ (όπου βρίσκονται τα αρχεία, για να μην τα μεταφέρω κάθε φορά)
Η uname -a δίνει
- Κώδικας: Επιλογή όλων
Linux gfs1-01 2.6.32.12-0.7-pae #1 i686 i686 i386 GNU/Linux
και όταν πάω να το τρέξω βγάζει Command not found (ένα αρχείο test που έτρεξα λειτουργεί κανονικά όμως)
Όταν πήγα να δημιουργήσω τα test files:
- Κώδικας: Επιλογή όλων
dir=Parent; mkdir -p $dir; for z in {Vol1,Vol2,Vol3}; do for x in {D009,D010,S060,T020}; do echo $dir/$z/$x; mkdir -p $dir/$z/$x; for i in {xls,gif,vsd,mpp,mdb,html}; do echo $dir/$z/$x/${x}_v1.$i; echo $dir/$z/$x/${x}_v2.$i; touch $dir/$z/$x/${x}_v1.$i; touch $dir/$z/$x/${x}_v2.$i; done; echo $dir/$z/$x/version; echo 1 > $dir/$z/$x/version; done; done
CORRECT>dir=Parent; mkdir -p $dir; for z in {Vol1,Vol2,Vol3}; od for x in {D009,D010,S060,T020}; od echo $dir/$z/$x; mkdir -p $dir/$z/$x; for i in {xls,gif,vsd,mpp,mdb,html}; od echo $dir/$z/$x/${x}_v1.$i; echo $dir/$z/$x/${x}_v2.$i; touch $dir/$z/$x/${x}_v1.$i; touch $dir/$z/$x/${x}_v2.$i; done; echo $dir/$z/$x/version; echo 1 > $dir/$z/$x/version; done; done (y|n|e|a)? yes
dir=Parent: Command not found.
dir: Undefined variable
Είναι θέμα έκδοσης υποθέτω, αν υπάρχει κάποια εύκολη λύση θα υποχρεωθώ για μία τελευταία φορά, αλλιώς και πάλι χίλια χίλια ευχαριστώ!