Δημοσιεύτηκε: 19 Ιούλ 2012, 16:08
από McNulty
Σε ubuntu το δοκιμάζω στο λάπτοπ μου αλλά δεν έχω ίντερνετ οπότε αντέγραφα τον κώδικα από το κομπιούτερ της δουλειάς που φυσικά έχει windows, αλλά ως αρχάριος notepad++ χρησιμοποιούσα, από τα πρώτα που μου είπαν :D

Anyway, ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ! Δεν έχω λόγια

Και αν δεν σου τα έχω πρήξει τελείως, τι να αφαιρέσω από το dirname ώστε να μην εμφανίζεται το -home? Η υπόλοιπη ονομασία είναι όπως ακριβώς την θέλω. Επίσης, αν βάλω στο τέλος tar zcvpf final.tar.gz final_folder ή κάτι τέτοιο, θα τα συμπιέσει όλα σε ένα ή θα τα μπλέξω πάλι? Γίνεται και manually αυτό προφανώς οπότε δεν υπάρχει άγχος.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

update:
Μπορώ να το κάνω τοπικά, αλλά είπα να το δοκιμάσω και στον σέρβερ (όπου βρίσκονται τα αρχεία, για να μην τα μεταφέρω κάθε φορά)

Η uname -a δίνει

Κώδικας: Επιλογή όλων
Linux gfs1-01 2.6.32.12-0.7-pae #1 i686 i686 i386 GNU/Linux

και όταν πάω να το τρέξω βγάζει Command not found (ένα αρχείο test που έτρεξα λειτουργεί κανονικά όμως)

Όταν πήγα να δημιουργήσω τα test files:

Κώδικας: Επιλογή όλων
dir=Parent; mkdir -p $dir; for z in {Vol1,Vol2,Vol3}; do for x in {D009,D010,S060,T020}; do echo $dir/$z/$x; mkdir -p $dir/$z/$x; for i in {xls,gif,vsd,mpp,mdb,html}; do echo $dir/$z/$x/${x}_v1.$i; echo $dir/$z/$x/${x}_v2.$i; touch $dir/$z/$x/${x}_v1.$i; touch $dir/$z/$x/${x}_v2.$i; done; echo $dir/$z/$x/version; echo 1 > $dir/$z/$x/version; done; done

CORRECT>dir=Parent; mkdir -p $dir; for z in {Vol1,Vol2,Vol3}; od for x in {D009,D010,S060,T020}; od echo $dir/$z/$x; mkdir -p $dir/$z/$x; for i in {xls,gif,vsd,mpp,mdb,html}; od echo $dir/$z/$x/${x}_v1.$i; echo $dir/$z/$x/${x}_v2.$i; touch $dir/$z/$x/${x}_v1.$i; touch $dir/$z/$x/${x}_v2.$i; done; echo $dir/$z/$x/version; echo 1 > $dir/$z/$x/version; done; done (y|n|e|a)? yes
dir=Parent: Command not found.
dir: Undefined variable

Είναι θέμα έκδοσης υποθέτω, αν υπάρχει κάποια εύκολη λύση θα υποχρεωθώ για μία τελευταία φορά, αλλιώς και πάλι χίλια χίλια ευχαριστώ!