Δημοσιεύτηκε: 16 Φεβ 2013, 21:50
Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σας!!
Σύντομα, όταν βρώ χρόνο θα φτιάξω ένα εύκολο πακετάρισμα για γρήγορο install, και με εικονίδιο και με όλα!!
Σκέφτομαι ένα πακέτο Debian για να μπορείς να κάνεις και εύκολο uninstall.
Μετά μένει να φτιάξουμε πίστες για να εμπλουτιστεί (τώρα έχει μόνο 10).
Όσον αφορά τώρα τον αλγόριθμο αυτόματης επίλυσης, μου φαίνεται ακατόρθωτο!! Και νομίζω λίγο αχρείαστο για δύο λόγους:
1. Όταν ο χρήστης δημιουργεί πίστες το ωραίο είναι να σκέφτεται μόνος του αν και πως λύνεται...
2. Αν του δώσουμε τέτοιο εργαλείο θα μπορεί να «αντιγράψει» μία κύρια πίστα και να δει τη λύση της. Δε θα έχει ενδιαφέρον έτσι...
Για τα προφίλ τώρα:
Όταν το πρόγραμμα δε βρίσκει, βγάζει αυτόματα ένα παράθυρο για δημιουργία.
Τα προφίλ αποθηκεύονται σε έναν φάκελο στο sikla/profiles.
Γι αυτό και πρέπει ο φάκελος αυτός να υπάρχει...
Από τετάρτη που τελειώνω με την εξεταστική μου θα κάτσω να φτιάξω πακετάκι deb για εύκολη εγκατάσταση
Σύντομα, όταν βρώ χρόνο θα φτιάξω ένα εύκολο πακετάρισμα για γρήγορο install, και με εικονίδιο και με όλα!!
Σκέφτομαι ένα πακέτο Debian για να μπορείς να κάνεις και εύκολο uninstall.
Μετά μένει να φτιάξουμε πίστες για να εμπλουτιστεί (τώρα έχει μόνο 10).
Όσον αφορά τώρα τον αλγόριθμο αυτόματης επίλυσης, μου φαίνεται ακατόρθωτο!! Και νομίζω λίγο αχρείαστο για δύο λόγους:
1. Όταν ο χρήστης δημιουργεί πίστες το ωραίο είναι να σκέφτεται μόνος του αν και πως λύνεται...
2. Αν του δώσουμε τέτοιο εργαλείο θα μπορεί να «αντιγράψει» μία κύρια πίστα και να δει τη λύση της. Δε θα έχει ενδιαφέρον έτσι...
Για τα προφίλ τώρα:
Όταν το πρόγραμμα δε βρίσκει, βγάζει αυτόματα ένα παράθυρο για δημιουργία.
Τα προφίλ αποθηκεύονται σε έναν φάκελο στο sikla/profiles.
Γι αυτό και πρέπει ο φάκελος αυτός να υπάρχει...
Από τετάρτη που τελειώνω με την εξεταστική μου θα κάτσω να φτιάξω πακετάκι deb για εύκολη εγκατάσταση