Δημοσιεύτηκε: 23 Αύγ 2013, 01:31
Learner έγραψε:Το bug έχει μαρκαριστεί ως fix commited. Στην έκδοση Unity 7.1.1
Με την τελευταία αναβάθμιση, οι επιλογές για αλλαγή πληκτρολογίου έχουν αλλάξει λίγο..![]()
![]()
Το θέμα προς το παρόν είναι πως δεν αλλάζει η γλώσσα πληκτρολογίου εκτός από το Shift+Super+Space (Φίλιππε.. που είσαι ; χαχαχα) Πιστεύω θα διορθωθεί στην πορεία.
Off topic:
Καθώς προστέθηκαν καινούρια κομμάτια , θέλουν και αυτά μετάφραση.
Μου ήρθε σε email το σχόλιο του Brandon Schaefer για το bug
, αλλά δεν απάντησα γιατί με αυτό που θα απάνταγα θα με έκανα μόνιμο ban ακόμα κι εγώ...
Off topic:
Eγώ ΔΕΝ πιστεύω στο ubutnu code of conduct και σαφώς ΔΕΝ το έχω υπογράψει κιόλας...
Λοιπόν, από ότι κατάλαβα θα πρέπει πλέον αντί για έναν συνδυασμό για αλλαγή διάταξης, να χρησιμοποιούμε δύο. Και πάνω που συνήθισα την αλλαγή από Alt+shift σε Caps Lock, θα πρέπει να συνηθίσω 2 πιο δύσκολους...
Επίσης, θα πρέπει να συνηθίσω το ότι θα πρέπει να αλλάζω διάταξη στο πληκτρολόγιο όταν θέλω να χρησιμοποιήσω συντόμευση εκκινητή, γιατί με το ibus οι συντομεύσεις δεν λειτουργούν στα Ελληνικά, παρά μόνο στα Αγγλικά (γράφει όμως στο Dash!!!
Ακόμα, θα πρέπει όταν κατεβάσω για εγκατάσταση το .iso να βγω σε κονσόλα μετά την εγκατάσταση και να απεγκαταστήσω τον Xmir μιας και σε κάρτες Nvidia δεν δουλεύει ούτε αν τον απενεργοποιήσεις, μόνο και μόνο το να υπάρχει φτάνει για να μην έχεις desktop (δεν θα τον πετύχω τον #@%$^! τον Jono Bacon στο UDS; Αυτός θα την πληρώσει για όλα....
Συμπέρασμα... μπααα δεν νομίζω, μάλλον δεν θα πάρω. Είπαμε, να κάνουμε και καμία θυσία για χάρη του ελεύθερου λογισμικού, αλλά δεν υπάρχει λόγος να χρησιμοποιήσω μια έκδοση που απλά δεν λειτουργεί, ειδικά από τη στιγμή που η ακριβώς προηγούμενη είναι ότι καλύτερο έχω δει ποτέ μου...
Όσο για τις μεταφράσεις, ας τα μεταφράσουν όσοι θα τα χρησιμοποιήσουν... Εγώ θα περιμένω μια έκδοση που να τρέχει στον υπολογιστή μου. Άντε, το πολύ πολύ να κάνω κανένα reviewing.