Δημοσιεύτηκε: 12 Μαρ 2014, 21:12
από kostaspd
Είμαι ο Κώστας, 34 ετών και μόλις έχω πάρει την απόφαση να ξεκινήσω προγραμματισμό από το μηδέν ως χόμπυ και όπου με βγάλει... Δεν θα σας κουράσω με ερωτήσεις του στυλ ποια γλώσσα να επιλέξω??? Έχω ήδη επιλέξει την python 3 και για αρχή διαβάζω το a_byte_of_python-el.pdf στο οποίο γίνονται πολλές αναφορές για το ubuntu.gr...

Είμαι στις πρώτες σελίδες ακόμα και τα λειτουργικά που έχω στην διάθεση μου αυτή την στιγμή στο laptop μου είναι windows 7 και τρέχω σε virtual box το arch Linux και πρέπει να πω ότι είμαι αρχάριος και στο Linux, αλλά κάποια βασικά πράγματα τα γνωρίζω....

Σαν επεξεργαστή κειμένου χρησιμοποιώ τον gvim στο arch Linux και τον IDLE στα windows 7.... Να σημειώσω ότι τα αγγλικά μου είναι σε ικανοποιητικό επίπεδο αν τυχόν θελήσετε να μου προτείνετε ξένη βιβλιογραφία...

Σαν βοήθεια εκτός από το ubuntu.gr συμβουλεύομαι και ποστάρω στο adslgr.com και στο python.org.gr....

Το θέμα αυτό το ανοίγω(αν το εγκρίνετε) για να παρακολουθώ την πρόοδο μου, να ποστάρω τις απορίες μου και φυσικά να παίρνω την βοήθεια σας.... Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να ποστάρει ότι σχετικό θέλει να πει....

Ευχαριστώ πολύ και καλώς σας βρήκα.... :geek: