Δημοσιεύτηκε: 18 Νοέμ 2014, 00:40
από kilon
Δεν είναι γνωστό πόσο μεγάλη είναι η κοινότητα του blender για ευνόητους λόγου αλλά το πιο δημοφιλές φόρουμ blenderartist έχει πάνω απο 200.000 μέλη . Blender developers μιλάω καθημερινά και αρκετές φορές και με το μεγάλο αφεντικό το Ton γνωστό με το nickname Kaito στο επισημο irc channel at freenode.net #blendecoders , προσωπικά δεν ανήκω στου C/C++ blender developer αλλά στους blender python developers με επίσημο irc channel #blenderpyhton . Ασχολούμαι αρκετά χρόνια με το blender developing και εχω γνωριστεί online με τους περισσότερους άν όχι όλους full time/part time blender developers. Γνωρίζω φυσικά για το G+ απλά όπως και με το facebook δεν είμαι μεγάλος φαν , και προτιμώ το twitter , αλλά γενικά είμαι ενεργός στο irc όπως ανέφερα και στο blenderartists. Εξάλλου ο blender είναι τόσο δημοφιλής και οι κοινότητα του τόσο τεράστια που είναι απλά αδύνατον μα μείνεις ενήμερος με όλες τις εξελίξεις.

Θα συνεχίζω να ενημερώνω και εδώ επειδή έχω δεί κάποιο ενδιαφέρον για Blender , αν και το αντίκειμενο της εφαρμογής μου συγκεντρώνεται αποκλειστικά στο προγραμματιστικό κομμάτι για αυτό και το πόσταρα σε αυτό το φόρουμ. Δεν περιμένω χιλιάδες κόσμο να το χρησιμοποιήσει αλλά ακόμα και σε μερικούς να φανεί χρήσιμο αξίζει τον κόπο ;)