Δημοσιεύτηκε: 08 Δεκ 2016, 01:34
Έχω στο σύστημα μου προ-εγκατεστημένες τις παρακάτω εκδόσεις της python :
python2.7 & την python3.4. Οκ για την python2 δε με αφορά προσωπικά, αλλά για την python3 έχω το εξής πρόβλημα :
Χρειαζόμουν μια τελευταία έκδοση της python3.5 και έτσι και την έκανα εγκατάσταση από την επίσημη σελίδα της.
Έτσι πλέον έχω στο σύστημα μου και την python3.5 στην εξής διαδρομή :
Ελπίζω τα παραπάνω να βοηθάνε. Λοιπόν, την 3.5. την θέλω μονάχα για μια συγκεκριμένη βιβλιοθήκη για αυτό και την χρησιμοποιώ.
Γίνεται να τρέχω την python3.5 αλλά να φορτώνει και τις βιβλιοθήκες της python3.4 ( της προ-εγκατεστημένης ) ;
Κάπως να συνδέσω τις βιβλιοθήκες της python3.4 και στην python3.5, να μπορεί να τις βλέπει.
Ευχαριστώ πολύ.
python2.7 & την python3.4. Οκ για την python2 δε με αφορά προσωπικά, αλλά για την python3 έχω το εξής πρόβλημα :
Χρειαζόμουν μια τελευταία έκδοση της python3.5 και έτσι και την έκανα εγκατάσταση από την επίσημη σελίδα της.
Έτσι πλέον έχω στο σύστημα μου και την python3.5 στην εξής διαδρομή :
- Κώδικας: Επιλογή όλων
which python3.4
/usr/bin/python3.4
which python3.5
/usr/local/bin/python3.5
whereis python3.5
python3: /usr/bin/python3
/usr/bin/python3.4m-config
/usr/bin/python3.4m
/usr/bin/python3.4-config
/usr/bin/python3.4
/usr/lib/python3
/usr/lib/python3.4
/etc/python3
/etc/python3.4
/usr/local/bin/python3.5m
/usr/local/bin/python3
/usr/local/bin/python3.5m-config
/usr/local/bin/python3.5
/usr/local/bin/python3.5-config
/usr/local/lib/python3.5
/usr/local/lib/python3.4
/usr/include/python3.4m
/usr/include/python3.4
/usr/share/python3
/usr/share/man/man1/python3.1.gz
Ελπίζω τα παραπάνω να βοηθάνε. Λοιπόν, την 3.5. την θέλω μονάχα για μια συγκεκριμένη βιβλιοθήκη για αυτό και την χρησιμοποιώ.
Γίνεται να τρέχω την python3.5 αλλά να φορτώνει και τις βιβλιοθήκες της python3.4 ( της προ-εγκατεστημένης ) ;
Κάπως να συνδέσω τις βιβλιοθήκες της python3.4 και στην python3.5, να μπορεί να τις βλέπει.
Ευχαριστώ πολύ.