Δημοσιεύτηκε: 08 Φεβ 2011, 18:40
pros έγραψε:Εγώ έκανα την μεταφορά.
index.phpέγραψε:Περί ανέμων
...χαλαρή κουβεντούλα, γενικός σχολιασμός, φιλοσοφικές συζητήσεις, meeting point / γνωριμία
Ποια νομίζεις ότι θα ήταν πιο κατάλληλη δημόσια συζήτηση, με βάση την περιγραφή των θεμάτων;
Αν προκύψει ενδιαφέρουσα συζήτηση, θα μπορούσε να γίνει sticky...
Βασικά εγώ με βάσει τις υπάρχουσες κατηγορίες και κατά την δική μου κρίση, βλέπω τέσσερις επιλογές.
α) το αφήνουμε στην κατηγορία "περί ανέμων". Δεν το βρίσκω ιδιαίτερα λογικό αλλά αν σάς αρέσει ξα σας.
β) το πάμε στα "γενικά". Μια ματιά στα γενικά δείχνει ότι υπάρχουν θέματα χωρίς αποκλειστική σχέση με το ubuntu (και πολύ σωστά). πχ περιλαμβάνει θέματα όπως "Αντιστοιχία προγραμμάτων Windows & Linux" το οποίο δεν είναι περισσότερο άμεσα σχετίσιμο με το ubuntu από το παρόν. Βεβαίως μπορεί να μην θέλετε να επιβαρύνετε τα γενικά ως κατηγορία με το παραμικρό, πράγμα λογικό στην οργάνωση ενός φόρουμ.
γ) μπορεί να πάει σε ένα τομέα "εκπαιδευτικού" περιεχομένου. Συγκεκριμένα υπάρχει το "Το Σχολείο του Φόρουμ - Ασύγχρονα Μαθήματα". Από την άλλη δεν ταιριάζει απολύτως στο πνεύμα τών υπόλοιπων ποστ. Προσωπική μου άποψη είναι ότι αυτό δεν ενοχλεί γιατί μπορεί να διευρυνθεί το περιεχόμενο τής κατηγορίας. Δεν βλέπω σημαντικά προβλήματα σε αυτό.
δ) μπορεί να δημιουργηθεί μια νέα κατηγορία στην οποία αυτό και άλλα ποστ να καλύπτονται καλύτερα.