Δημοσιεύτηκε: 21 Οκτ 2011, 21:00
radiolab έγραψε:Έχει να κάνει με το πόσο έυκολα δέχεσαι αλλαγές στην καθημερινότητα σου (την ονλαιν κυριως)
Δεν είμαι και τόσο σίγουρος ότι ισχύει... Πως τόσοι άνθρωποι αλλάξανε από τα xp, vista στα windows 7 και τώρα φαντάζομαι στα windows 8???
Η όλη υπόθεση είναι να τους πείσεις πως ένα ελεύθερο λογισμικό είναι εξίσου ανταγωνιστικό και καλό με αυτά που πληρώνεις και όχι κάτι κατώτερο.
Ακόμα υπάρχουν μερικά θέματα ασυμβατότητας ( ο μόνιμος αντίλογος ενός φίλου που δεν θέλει με καμιά δύναμη να δοκιμάσει κάποια άλλη διανομή εκτός των windows είναι ότι δεν θα έχει autocad, και δυστυχώς τα αντίστοιχα του ανοικτού κώδικα δεν είναι τόσο καλά και γι` αυτό και εγώ κρατάω ακόμα τα windows - άμα έχετε να πρωτείνετε κανένα πείτε!!!!).
Από την στιγμή που υπάρχουν τέτοια θέματα είναι δύσκολο ο άλλος να διανοηθεί να μπεί στην λογική να αλλάξει την καθημερινότητα του με αμφίβολα απότελέσματα και ειδικότερα αν ο άλλος αντιλαμβάνεται τον υπολογιστή ως ένα εργαλείο που πρέπει να εξυπηρετεί συγκεκριμένες ανάγκες και όχι σαν χόμπι ... (μιλάω κυρίως για τον ευατό μου)