Δημοσιεύτηκε: 31 Μάιος 2011, 22:41
linuxs έγραψε:
Έκατσα και το διάβασα...πολύ καλό και μπράβο σου για την προσπάθεια! Ωρστόσο, μήπως θα μπορούσες να μου εξηγήσεις με δυο λογάκια που μπορώ να το χρησιμοποιήσω? Δηλαδή, πάνω κάτω ήταν κατανοητά αλλα μόλις τελείωσα το διάβασμα αναρωτήθηκα "Ωραία...και τώρα τί?".Δυστυχώς! Ίσως είναι επειδή δεν έχω πολύ εμπειρία, ίσως επειδή όπως είπες δεν έχει τελειώσει, απλά νιώθω πως λείπει ο επίλογος(κάτι τέτοιο). Ελπίζω να μην πάρεις στραβά τα "κακά" μου λόγια
Φιλικά, Βασίλης!
Αν θες να ασχοληθεις σοβαρα με την C θα ερθεις και αντιμετωπος με προβληματα που ειναι δυσκολο να επιλυθουν ενιαια και θα χρειαστει να σπασουν. Αυτος ακριβως ειναι και ο σκοπος του συγκεκριμενου μινι οδηγου να κανει μια εισαγωγη στο πως μπορεις να σπας ενα "μεγαλυτερο" προβλημα σε επιμερους λειτουργικα αρχεια τα οποια το καθενα εχει καποιο λογο υπαρξης και επιτελει μια λειτουργια. Τελος μπορεις να καταλαβεις καλυτερα και την διαδικασια της συνδεσης. Αν δεν κανω λαθος τα 3 αυτα αρχεια κατα την διαδικασια τηνς συνδεσης το ενα θα χρησιμοποιησει κωδικα απο το αλλο ωστε να ενωθουν τελικα σε ενα μοναδικο εκτελεσιμο αρχειο. Ετσι δεν ειναι?
Πρακτικο παραδειγμα αποτελει ο CRC που εχω δωσει και στο αλλο θρεντ... τον βρηκα στο ιντερνετ φυσικα... δεν τον εκανα εγω... αλλα για να τρεξει θελει το header και το user interface δεν εχω προλαβει να κατσω να ασχοληθω αλλα οπως ειπα ειναι ενα πολυ καλο τεστ . Σε πολλα προγραμματα θα χρειαστει να κανεις την παραπανω δουλεια για να μην μακρυγορουμε.. σε οτι μπορεις να φανταστεις ... σε κρυπτογραφησεις... σε κωδικοποιησεις κ.ο.κ