Δημοσιεύτηκε: 28 Ιουν 2011, 02:39
migf1 έγραψε:Star_Light έγραψε:
Aρχικοποιω εναν πινακα οπου καθε στοιχειο του ειναι μια υλοποιηση της παραπανω δομης. Ετσι δεν ειναι????
Έτσι είναι, αλλά η δομή έχει μέσα της ένα πεδίο (field) που είναι δείκτης...έγραψε:To new->next = head είναι 2 μεταβλητές μονών δεικτών (customer *) μου λες αλλα εφοσον εχω δηλωσει 3 δεικτες ρε παιδι μου.... *next *head *new... αυτο δεν καταλαβαινω. Καθαρο μυαλο εχω απλα με απογοητευει καποιες φορες που θελω τοσο διαβασμα για να τα παρω.
... oπότε ο new δείχνει στη δομή, αλλά γράφοντας new->next εννοείς τον δείκτη που βρίσκεται μέσα στην δομή. Οπότε, με το: new->next = head, βάζεις αυτόν τον δείκτη που βρίσκεται μέσα στην δομή να δείχνει όπου ο δείχνει ο δείκτης head.
Μην απογοητεύεσαι, θέλει κι εξάσκηση εκτός από διάβασμα. Το καλό είναι πως αν τα καταλάβεις, μετά δεν τα ξεχνάς με τίποτα... σαν το ποδήλατο ένα πράμα
!!!! αΚΡΙΒΩς Φιλε μου. Εγω κανω και θα κανω την προσπαθεια μου και οπου βγει. Και ως εδω που εχω φτασει την υγεια μας να χουμε ικανοποιημενος ειμαι. Πριν 7 μηνες δεν γνωριζα οτι ο Υπολογιστης έχει BIOS!!!! Πως εβγαλα την σχολη θα μου πεις???
Μια λεξη τα λεει ολα -> ΕΛλαδα!!! Φυσικα ποτε δεν αντεγραψα και διαβαζα αλλα μια πικρη αληθεια ειναι πως εδω δεν τους ενδιαφερει να σε προετοιμασουν για να βγεις να εισαι ετοιμος για δουλεια. Οτι κανεις και οτι μαθεις θα το μαθεις μονος σου με δικο σου κοπο.
Παλι καλα που εχω και εσας την κοινοτητα κτλπ. Για αλλη μια φορα αναγνωριζω και την μεγαλη δικη σου βοηθεια ως τωρα (αρκετα μεγαλη ) οπως και αλλων παιδιων εδω που συζηταμε κτλπ.
Σας ευχαριστω ολους! Για παντα ΛΙΝΟΥΞΑΣ!!!!!!!!
Π.Σ Παω να ξαναδω τον κωδικα!