Δημοσιεύτηκε: 03 Ιούλ 2011, 04:56
Λοιπον ενταξει ολοκληρωσα και το διαβασμα του 3ου μερους των λιστων.... καπου ο δασκαλος migf1 (ας μου επιτρεψει αυτο τον χαρακτηρισμο μιας και ειναι καλλιτεχνης) ειπε για το αν θα πρεπει να συνεχισει η οχι..... βασικα η δικια μου αποψη ειναι λιγο πιο σιγα ειναι πολυ ενδιαφεροντα ολα αυτα και τα διαβαζω σιγα σιγα και με προσοχη οπως και αλλα μελη ... φυσικα δεν ξερω και τον χρονο του σιγουρα θα εχει και αλλες δουλειες οποτε ειναι καθαρα και στην δικη του κριση... Παντως εγω C αν και διαβαζα και στο παρελθον και ειχα βγαλει 2 βιβλια του γκιουρδα.... δεν θα ντραπω να πω πως τωρα αρχισα να μαθαινω καλα. Δεν βαριεσαι ποτε δεν ειναι αργα ο θεος να εχει καλα τον migf1!!!!!!
Εχω μερικες αποριες καταρχην μ αρεσε περισσοτερο η υλοποιηση στο 3ο που λες οτι επιστρεφει την ανανεωμενη εκδοση της λιστας... βεβαια και η κληση με αναφορα μου αρεσε αρκετα... κοιταξε να δεις... εκει που λες πχ για διπλους δεικτες... ωραια... εγω ξερω σε εναν μονο δεικτη πως αν πχ δηλωσω
τοτε το x ειναι μια μεταβλητη δεικτη... δηλαδη δειχνει σε μια αλλη μεταβλητη.
επομενως αν εγω ορισω
τοτε το *x ειναι αντιστοιχως η μεταβλητη δεικτη μου??? δηλαδη δειχνει σε μια αλλη μεταβλητη που ειναι αυτη τη φορα δεικτης???
ευχαριστω!
Π.Σ Απο assembly ξερεις???? (ασχετο)
Εχω μερικες αποριες καταρχην μ αρεσε περισσοτερο η υλοποιηση στο 3ο που λες οτι επιστρεφει την ανανεωμενη εκδοση της λιστας... βεβαια και η κληση με αναφορα μου αρεσε αρκετα... κοιταξε να δεις... εκει που λες πχ για διπλους δεικτες... ωραια... εγω ξερω σε εναν μονο δεικτη πως αν πχ δηλωσω
- Κώδικας: Επιλογή όλων
int *x;
τοτε το x ειναι μια μεταβλητη δεικτη... δηλαδη δειχνει σε μια αλλη μεταβλητη.
επομενως αν εγω ορισω
- Κώδικας: Επιλογή όλων
int **x;
τοτε το *x ειναι αντιστοιχως η μεταβλητη δεικτη μου??? δηλαδη δειχνει σε μια αλλη μεταβλητη που ειναι αυτη τη φορα δεικτης???
ευχαριστω!
Π.Σ Απο assembly ξερεις???? (ασχετο)