Δημοσιεύτηκε: 05 Ιούλ 2011, 15:33
Star_Light έγραψε:Off topic:
Μεταξυ μας παντως... αν το να εισαι προγραμματιστης πρυποθετει να εχεις τις γνωσεις του migf1 που μαλλον κατι τετοιο μυριζομαι με βλεπω να πουλαω κουλουρια αχαχαχχαχα να πηγαινω και να τους λεω αφηστε το βαλτε με καπου που να χει μονο λινουξ να τελειωνουμε ή PHP!!!! Παντως θα το προσπαθησω με την C περα απο την πλακα γιατι ειναι φοβερη γλωσσα. ΤΗν καλημερα μου τα λεμε παλι σε μερικες ωρες
Καλησπέρα βρε! Απογοητεύεσαι πολύ εύκολα...ο migf1 οκ ξέρει κάποια πραγματάκια απλά. Πλάκα κάνω είναι φοβερό το παιδί!
Τώρα, και εγώ ξέρω κάποια πραγματάκια... και προσπαθώ για το καλύτερο! Ισως να μην γίνω ποτέ σαν τον migf1(δεν με απασχολεί), ίσως να καταλήξω κάπου αλλου(άσχετα με τον προγραμματισμό) αλλα ούτε αυτό με απασχολεί...αυτό που θέλω να πω είναι οτι "τώρα με έχει βαρέσει και εδώ και ένα χρόνο κάθομαι και ασχολούμε με την C. Μόνο και μόνο επειδή μου την βαρεσαι(...ουπς και λόγω της σχολής μου βασικά)! Δεν με νοιάζει αν θα πάει άχρηστη η γλώσσα στην ζωή μου που άχρηστη δεν είναι καμια γνωση...αλλα μου αρέσει και το συνεχίζω! Θέλω να γίνω hacker με την πραγματική σημασία της λεξης και όχι αυτή που πιστεύει το 90% του κόσμου γι' αυτό έχω γράψει τα tutorials και άσχετα με αυτό το φόρουμ και πολλά άλλα. Όσο έχω ζωή θα προσφέρω...γιατί έτσι μου αρέσει!". Οπότε ποτέ μην το βάζεις κάτω! Το οτι υπάρχει ο migf1 με τις γνώσεις του δεν σημαίνει οτι οκ παιδιά βρήκαμε έναν με πολλές γνώσεις δεν μπορεί να υπάρξει άλλος! Ελπίζω να κατάλαβες σε γενικές γραμμές αυτό που θέλω να σου πώ...καλή συνέχεια!
Φιλικά...