Δημοσιεύτηκε: 25 Ιούλ 2011, 22:00
από Vegeta
@linuxs
Διάβασα αυτό, το πρώτο κεφάλαιο και το βρήκα πολύ καλό για ξεκίνημα! Βεβαία, να πω την αλήθεια, κάτι λίγα από προγραμματισμό C γνωρίζω αλλά εκκρίνω τον τρόπο που έγινε αυτή η εισαγωγή! Το θέμα είναι ότι πρέπει να εμβαθύνω περισσότερο τις γνώσεις μου, για αυτό θα διαβάσω και τα υπόλοιπα κεφάλαια που έχεις γράψει. Θέλω όμως πρώτα να σε ρωτήσω κάτι: Εσύ, πως γνωρίζεις από προγραμματισμό C; Από την σχολή σου ή από κάπου αλλού; Πόσο “ειδικοί” θα γίνουμε διαβάζοντας όλα τα κεφάλαια που έχεις γράψει; Υπάρχει κάποιο καλό-κατανοήτο βιβλίο που προτείνεις, που ίσως έχεις διαβάσει στην φοιτητική σου ενασχόληση ή απλά από το ενδιαφέρον σου για τον προγραμματισμό C, που βοηθάει; Και μέχρι ποιό επίπεδο θα μπορέσει να μας βοηθήσει το συγκεκριμένο βιβλίο;

Υ.Γ.: Στις τελευταίες δύο ερωτήσεις θα ήθελα την γνώμη και των υπολοίπων φίλων μας που παρακολουθούν την συζήτηση... Εγώ έχω ήδη 3 βιβλία με θέματα προγραμματισμού C και δομών δεδομένων. Φυσικά διαβάζω και από εκεί σιγά-σιγά! Αλλά ίσως μια ανταλλαγή απόψεων βιβλιογραφίας σχετικής με αυτό το θέμα βοηθήσει και άλλους...