Δημοσιεύτηκε: 22 Ιαν 2010, 17:20
από ubuntunoid
digibiil
Ο βασικός πυρήνας της όποιας "διαφωνίας" μας ( το βάζω σε εισαγωγικά γιατί ουσιαστικά συμφωνούμε σε πολύ μεγάλο βαθμό ) ειναι αποτέλεσμα της φύσης και λειτουργίας του ΕΛΛΑΚ. Οτι δηλαδή ο ίδιος ανθρωπος εχει ταυτόχρονα το ρόλο του χρήστη, του οπαδού , του developer (όσοι μπορούν) και του υπευθυνου προώθησης και marketing :lol: . To ποιό βάρος δίνει ο κάθενας μας σε καθε τι απο αυτά και πως καταφερνει να βρεί τη χρυση τομή είναι απόλυτα προσωπικό και δεν υπάρχει γενική μαγική συνταγή γιατί αν υπήρχε θα τα είχαμε λύσει όλα.
Για να μην τρώω άλλο τον χρόνο σου απλά κάποιες διευκρινήσεις
Μου λες δηλαδή να κάτσω να μάθω προγραμματισμό για να "διορθώσω" τα κενά??!! Καταλαβαίνεις φυσικά ότι αυτό δεν γίνεται!

Oχι φίλε μου. Απλά αυτό που επισημαίνω είναι οτι ενώ εσύ κανεις το πολύ σημαντικό πρωτο βήμα να αναγνωρίσεις και να επισημάνεις τις αδυναμίες. ( αλοίμονο αν εθελοτυφλούσαμε μπροστά στις αδυναμίες μας δεν θα υπήρχε ουτε μια περίπτωση στο εκατομμύριο να πάμε μπροστά και να γίνουμε καλύτεροι) παραλείπεις τους τρόπους με τους οποίους μπορούμε να διορθώσουμε αυτές τις αδυναμίες. Απλά εγώ θεωρώ οτι πρεπει να ειπωθεί και αυτό και το γράφω. ΔΕΝ είναι ουτε προσωπική μομφή ουτε τίποτα απλά θεώρησα σκόπιμο σε αυτή τη δημόσια συζήτηση να αναφερθεί. Πες με πολιτικάντη πες με ό,τι θες, εμένα έτσι μου έκατσε και το ανέφερα θεωρώντας οτί με αυτό τον τρόπο βοηθάω λίγο την κατάσταση και πάω την κουβέντα σε ένα σώστο και σημαντικό -κατά τη γνώμη μου- στοιχείο που της έλειπε.
Για να τελειώνω, αυτό το οποίο εγώ βλέπω σε απαντήσεις σαν την δικιά σου φίλε ubuntunoid (και το λέω μετά πλήροςυ φιλικότητας) είναι μια μεγάλη ανάγκη "να μην ακουστεί τίποτα αρνητικό εναντίον του ΕΛΛΑΚ". (το παραδέχεσαι εξάλλου κι ο ίδιος :) )
Ε λοιπόν αυτή η λογική εμένα δεν με βρίσκει καθόλου σύμφωνο και δεν υπάρχει περίπτωση να μην αναφερθώ στα όποια αρνητικά - τα οποία έτσι κι αλλιώς ο κάθε ενεργός χρήστης και νοήμονας άνθρωπος ανακαλύπτει έτσι κι αλλιως μόνος του, ανάλογα με την χρήση και τις ανάγκες του....
Και για να πάω ακόμη παρακάτω, αν εμείς οι ίδιοι οι χρήστες δεν επισημαίνουμε τα αρνητικά / στραβά / λάθος / ελλείψεις, αυτά δεν πρόκειτια να φτιαχτούν ποτέ!

Φίλε digibill εδώ μάλλον δεν έγινα κατανοήτος σε όσα έγραψα πριν. Σε αυτό που αναφέρεις συμφωνούμε απόλυτα. Δεν προσπάθησα να κρύψω κανένα κενό ή αδυναμία. Απλά όπως σου ανέφερα παραπάνω και σε αυτό το ποστ θεωρώ ό,τι αφήνεις το πολύ σωστό πρώτο βήμα που κάνεις ανολοκλήρωτο (τουλάχιστον με βάση τα όσα γράφεις στο συγκεκριμένο τόπικ, δεν έχω τη δυνατότητα να ξέρω τι κάνεις στη ζωή σου και πόσο και με ποιους άλλους τρόπους βοηθάς το ΕΛΛΑΚ στον τομέα φωτογραφία). Και μην παίρνεις και προσωπικά τα πάντα, ο,τι έγραψα αποτελούν γενικές επισημάνσεις και όχι υποδείξεις σε προσωπικό επίπεδο :D
Εννοείται φιλικά πάντα και χωρίς ίχνος παρεξήγησης.
ΥΓ Επειδή είμαι offtopic και άσχετος με τη φωτογραφία δε θα συνεχίσω να γράφω άλλο εδώ. Αν για οποιοδήποτε λόγο θες να συνεχίσουμε την όποια συζήτηση κάνουμε στείλε μου pm να ανοίξω ένα θέμα στο περί ανέμων να συνεχίσουμε εκεί.