Δημοσιεύτηκε: 19 Ιούλ 2010, 20:31
από Erotokritos
the_eye έγραψε:
Erotokritos έγραψε:η οθονη του για να χαραχτει πρεπει να παρεις κοπιδι και να την χαραξεις

έ !
Που το έχεις δει αυτό ; Βάλτο μια μέρα στην τσέπη μαζί με κλειδιά και θα το κλαις.

πιστεψε με, επειδη εχω το htc magic, εδω και ποσους μηνες, δεν εχει την παραμικρη γρατζουνια, χωρις προστατευτικο :)
και επισης, δν νομιζω να εχεις μονο μια τσεπη στα παντελονια σου :Ρ σε μια τα κλειδια σε αλλη το κινητακι, λεω εγω τωρα :D

nikosal έγραψε:Δεν κάνει και τίποτα να πάρεις ένα σελοφάν και να εξασφαλίσεις έτσι την οθόνη του... Εκείνο που με ανησυχεί είναι που είχα δοκιμάσει να βάλω ένα στο iphone της γυναίκας μου και... δεν τα κατάφερα. Χαχα, καλά πείτε με ό,τι θέλετε ελεύθερα... Αλλά είχα ακολουθήσει τις οδηγίες και παρόλα αυτά είχε γεμίσει φουσκάλες που δεν έφευγαν... Να το δοκιμάσω λέτε ξανά στο δικό μου;

λογικα πρεπει να το εχεις σε περιβαλλον χωρις σκονη, να καθαρισεις καλα, ΚΑΛΑ, το κινητο, και μετα με καποιο στυλο ισως, να το περασεις πανω απο το σελοφαν. ξερεις σα να εχεις πλάστη και ανοιγεις φυλλο XD