Δημοσιεύτηκε: 18 Σεπ 2011, 09:14
από M.Jackson
mangelasakis έγραψε:έχω ένα φίλο μου που έχει και αυτός αλλά και η γυναίκα του iphone και επειδή το ψιλοπειράζει για να κάνει κάποιες στοιχειώδεις αλλαγές όπως το να αλλάξει θέμα κλπ. το τρέχει κάθε βδομάδα και του κάνουν επανεγκατάσταστη το ios γιατί δεν μπορεί να το επαναφέρει με τίποτα... Αν και το iphone του αρέσει τρομερά σαν συσκευή το ios το μισεί τρομερά... Εγώ δεν έχω ούτε το ένα ούτε το άλλο. Αλλά από φίλους και γνωστούς μου και από αυτό το λίγο που έχω δει μπορώ να πώ ότι το android είναι πολύ καλύτερο αρκεί να είσαι ψαγμένος ώστε να μπορείς να το παραμετροποιήσεις όπως σου αρέσει εσένα... Mε μία καλή συσκευή μάλιστα (πχ samsung galaxy 2) πιστεύω ότι είναι η τέλεια συνταγή καθώς το iphone σε hardware είναι λίγο πίσω...

Λογικά έκανε jailbreak και το jailbreak που πέρασε στο iOS ειναι tethered.
Απο το Wikipedia
Off topic:
A tethered jailbreak requires that the device be connected to a computer each time it needs to be booted. Taking place on a computer, it effectively re-jailbreaks an iDevice without losing data or restoring via iTunes.

Άρα οταν κανει shutdown το iPhone του αυτό πρεπει να ξανα περασει το iOS με Jailbreak ή χωρις.