Δημοσιεύτηκε: 05 Φεβ 2012, 17:12
από mangelasakis
ναι μπορείς κανονικά... Απλά παίρνα το αρχείο csv στην sd card και μετά από το android άνοιξε την εφαρμογή επαφές, πήγαινε στις ρυθμίσεις και κάπου θα βρεις την επιλογή εισαγωγή επαφών από την sd card η οποία ουσιαστικά ψάχνει το αρχείο csv και το κάνει εισαγωγή στο κινητό... Τις επαφές σου μπορείς να τις επεξεργαστείς είτε αφού τις περάσεις στο κινητό είτε πριν ανοίγωντας το csv αρχείο μέσω κάποιου editor... Επείσης αφού επεξεργαστείς από το κινητό σου τις επαφές μπορείς να τις κάνεις εξαγωγή στην sd card από τι ρυθμίσης στην εφαρμογή επαφές... Με λίγο ψάξιμο θα το βρεις εύκολα γιατί δεν έχω τον χρόνο τώρα να το ψάχνω για να σου εξηγήσω αναλυτικότερα... Το πιο ωραίο όμως από όλα είναι να συγχρονίσεις τις επαφές σου στον λογαριασμό gmail ώστε να μπορείς να τις κάνεις επεξεργασία όποτε θέλεις από το evolution mail και μετά οι αλλαγές που κάνεις συγχρονίζονται αυτόματα και στο κινητό σου. Έτσι μπορείς να έχεις τον έλεγχο των επαφών σου χωρίς να χρειάζεται να παίζεις με το κινητό πράγμα που κάνει πιο εύκολο το backup αλλά και την επεξεργασία των επαφών σου... Το μόνο κακό είναι ότι αποθηκεύονται οι επαφές σου στον server της google αλλά προσωπικά δεν με πειράζει... Άλλωστε ποιος θα κλέψει τις επαφές μου και για πιο λόγο και τι συμφέρον θα μπορεί να έχει και τι ζημιά μπορεί να μου κάνει???