Δημοσιεύτηκε: 07 Νοέμ 2012, 19:43
hgf έγραψε:Έχει υποδοχή για microSD, Έχει υποδοχή και για microusb,εχει και αντακτορα απο microusb σε stadardUSB αρα εχει υποδοχη και για στικακι (γινεται με στικακι;)Αν καταλαβα πρεπει να βρουμε το πακετο που εχει γινει για το συγκεκριμενο hardware της ταμπλετες;
Τα System On Chip (SoC) Α10/Α13 είναι ρυθμισμένα από προεπιλογή να εκκινούν από microSD (όχι USB/microUSB), οπότε θα χρειαστεί να μπει κάρτα microSD με το κατάλληλο λογισμικό. Υπάρχει η πιθανότητα φυσικά να έχει αλλαχτεί το «BIOS» της συσκευής ώστε να παρακάμπτει τη microSD.
Αν ήμουν στη θέση σου, θα έγραφα σε ένα microSD ένα κατάλληλο image ταμπλέτας κατά τον παραπάνω σύνδεσμο. Αν δω ότι η ταμπλέτα κολλάει κατά την εκκίνηση όσο η microSD είναι συνδεδεμένη, τότε αυτό είναι απόδειξη ότι η ταμπλέτα προσπαθεί πράγματι να εκκινήσει από microSD.
Αυτά ωστόσο θέλουν να στρωθείς στη δουλειά και κάθε τι που θα κάνεις θα είναι ένα ακόμα νέο πράγμα που μαθαίνεις.
Αν αγνοεί τη microSD κατά την εκκίνηση, τότε δεν υπάρχει κάτι που μπορείς να κάνεις. Μπορείς να δοκιμάσεις να κάνει root τη συσκευή με Android, κτλ.