Δημοσιεύτηκε: 14 Ιαν 2013, 14:04
Reinach έγραψε:Λοιπόν, κατέβασα την εφαρμογή από το Slide Me και την εγκατέστησα. Το τάμπλετ μου είναι ακριβώς 7". Τα μενού και οι επιλογές δούλεψαν εντάξει, ενώ και η εμφάνιση ήταν μια χαρά - όπως φαίνεται στις screenshots παρακάτω - δεν ξέρω τι έχεις υπ' όψιν σου όταν γράφεις ότι "τα γραφικά παρουσίαζαν κακή εικόνα". Το μόνο πρόβλημα παρουσιάστηκε όταν για 2-3 φορές στην αρχή, στην επιλογή "Εμφάνιση στο χάρτη" κόλλησε στον καμβά του χάρτη χωρίς να δείξει περιεχόμενο. Αυτό ας μην θεωρηθεί σίγουρα πρόβλημα του προγράμματος, αφού μπορεί να οφείλεται και στην ασύρματη σύνδεση. Μετά που (πιθανόν...) εξασφάλισα καλή ασύρματη σύνδεση, σε 3 δοκιμές που έκανα τα αποτελέσματα ήταν ΟΚ. Οι φωτογραφίες είναι από τη συσκευή μου:![]()
![]()
![]()
Δεν ξέρω αν μπορείς να το τσεκάρεις και με άλλα τάμπλετ για να επιβεβαιωθεί η σωστή συμπεριφορά, αλλά αν όλα πάνε καλά θα ήταν καλό να το βάλεις και στο Google Play ώστε να παίρνουμε αυτόματα τις ενημερώσεις χωρίς να κατεβάζουμε το νέο .apk κάθε φορά.
Αρχικά φίλε Reinach θέλω να σε ευχαριστήσω θερμά για τον κόπο που έκανες για το review. Σε ευχαριστώ πολύ και για τον κόπο και για τη διάθεση. Τώρα στο θέμα μας... Αν προσέξεις στη 1η και 3η εικόνα, στα γραφικά των πλήκτρων που βρίσκονται στο κάτω μέρος της οθόνης, στη μεν 1η εικόνα είναι stretched σε οριζόντια κατεύθυνση (πράγμα που δε καταλαβαίνω γιατί συμβαίνει) ενώ στη 3η εικόνα έχουν λάθος στοίχιση (που πάλι δε μπορώ να βρω γιατί βγαίνει έτσι). Μόλις τα διορθώσω αυτά να είστε σίγουροι ότι θα το ανεβάσω. Μέχρι τότε έχουμε και λέμε:
Νέα έκδοση 2.4.3
- Καινούργια Λίστα Παρόχων Υγείας (Tελ. Ενημέρωση: 14/01/2013).
- Επαναφορά Θέματος.
- Νέα & Ανακοινώσεις - RSS Feed.
- Διορθώσεις Λειτουργικών Προβλημάτων.
- Μικρές Οπτικές Διορθώσεις.