Δημοσιεύτηκε: 30 Αύγ 2013, 17:36
M.Jackson έγραψε:Δηλαδή λες πως το Amazon Kindle δεν μπορεί να διαβάσει όλες τις μορφές ebooks? Ποιες υποστηρίζει;
Δεν το λέω εγώ (όπως είπα δεν το έχω). Το λένε τα σχόλια (αν έχεις υπομονή να διαβάσεις) και στα specs γράφει
έγραψε:Content Formats Supported:
Kindle Format 8 (AZW3), Kindle (AZW), TXT, PDF, unprotected MOBI, PRC natively; HTML, DOC, DOCX, JPEG, GIF, PNG, BMP through conversion
Το nook γράφει τα δυο πιο γνωστά
έγραψε:epub,PDF
M.Jackson έγραψε: Επίσης μπορώ να κάνω transfer απο την συλλογή μου που έχω στον σκληρό δίσκο; Ή πρέπει να τα κατεβάζω αναγκαστικά από amazon store?
Είναι και αυτό μια καλή ερώτηση. Δεν γνωρίζω στα σίγουρα. Πιθανολογώ όμως ότι το USB2.0 που έχει το έχει για φόρτιση (έτσι γράφει τουλάχιστον)
M.Jackson έγραψε:Αυτό μπορώ φαντάζομαι να βάζω δικά μου βιβλία;
Στο nook πιθανολογώ ναι. Παίρνει και κάρτα μνήμης, οπότε δεν υπάρχει θέμα. Έως 32GB κάρτα μνήμης παίρνει. 32GB για βιβλία μιλάμε (χωρίς υπερβολές) για εκατομμύρια βιβλία.
Στα σίγουρα θα σου απαντήσει μόνο κάποιος που το έχει. Εγώ ότι διαβάζω λέω. Στην θέση σου θα έπαιρνα το nook, χωρίς αυτό να σημαίνει πως είναι και η σωστή επιλογή. Τι θα έπαιρνα εγώ λέω. Μιλάμε πάντα μεταξύ αυτών των δυο. (nook $99 και Kindle $69)